Další představujeme

Občanské sdružení Svaz důchodců ČR

Přes dvacet let působí v Hradci Králové městská organizace Svazu důchodců ČR. Je to nepolitické občanské sdružení, založené s heslem Aby nikdo nebyl sám! V HK má kolem dvou tisíc členů. Vždy na tři roky zvolený výbor v čele s předsedou a odbornými komisemi pořádá pro členy spoustu akcí.

Kulturní komise organizuje zájezdy do divadel, návštěvy koncertů i filmových představení. Zájezdová a turistická komise připravuje jednodenní poznávací výlety a velmi žádané turistické výšlapy. Rekreační komise nabízí vícedenní pobyty v zajímavých oblastech naší vlasti i oblíbené Chorvatsko. Vzdělávací komise se stará o přednášky (oblíbené jsou cestovatelské a z historie), pravidelné zpívání s harmonikou a sportovní podniky. Zdravotně sociální komise garantuje přednášky se zdravotní tématikou a pravidelné měření krevního tlaku. Společenská komise má na starosti pořádání společenských posezení s hudbou a již tradičního seniorského plesu.

O dění v hradecké městské organizaci SDČR informuje pravidelně vydávaný čtvrtletník s názvem Královéhradecký ZPRAVODAJ seniorů. Lze si jej zdarma vyzvednout v kanceláři městské organizace SDČR, Mánesova ulice 806, 500 02 Hradec Králové,

www.mosdhk.webnode.cz

  1. […] 15.Další představujeme –  Svaz důchodců ČR […]

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *