Eurobabička 2011 České a Slovenské republiky zahájila již šestý ročník…

…soutěžním castingem ve čtvrtek 19. května v Praze Horních Počernicích v hotelu Čertousy. Byl krásný, skoro letní den, kdy se odpoledne sjížděly vybrané babičky z Prahy, Středočeského, Jihočeského, Plzeňského, Karlovarského, Ústeckého kraje a jedna babička ze Slovenska, z Dubnice nad Váhom. Ještě před tím se sešel na pracovním obědě řídící orgán soutěže, Rada občanského sdružení Eurobabička. Projednaly se konkrétní podrobn vosti týkající se zahájení soutěžního ročníku. Krátce na to již začaly přicházet první soutěžící. Anna Kührová, kosmetický salon Bosorka Ostrava, pomohla získat babičkám dokonalý vzhled a tím to správné sebevědomí do vlastní soutěže. V letošním ročníku jsme se vrátili k osvědčenému soutěžnímu modelu, který je hlavně o tom, že se při náročném programu mohou bavit soutěžící, diváci i porota. Soutěžní vystoupení se skládalo ze dvou částí, krátké představení s interpretací vtipu a volná disciplina. V té se mohla naplno realizovat kreativita našich soutěžících. Recitace, zpěv, tanec, cvičení ale také roztomilá vystoupení s vnoučaty, se psem a řadou dalších originálních nápadů se prezentovaly naše soutěžící. Víme, že bude velmi obtížné vybírat ty nejlepší pro postup do dalších kol. O tom budou rozhodovat porota a čtenáři našich stránek po absolvování všech castingových kol.
Svojí návštěvou a aktivní účastí nás potěšili pan Jiří Eichner, předseda senior klubu AKC ČR – Stará garda, paní Eva Houserová-Stenglová šéfredaktorka webového magazínu Nezoufalky a známý filmový herec a režisér pan Oleg Reif.

Na závěr bych chtěl poděkovat členkám realizačního týmu za obětavou práci a soutěžícím babičkám za skvělé výkony. A Vy ostatní, přijďte se podívat na některý z dalších castingů, pobavit se a povzbudit naše soutěžící.

Nebyly nalezeny žádné obrázky

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *