Renáta Březinová

Renáta Březinová Benešová

Jmenuji se Renata, je mi 51 let, manžel Josef, mám 2 dcery a 5 vnoučat ( šesté na cestě –srpen ) vlastní a 3 děti a 3 vnoučata ( další 3 na cestě – srpen, září) vyvdané.

v roce 2007, jsem s velkou pomocí rodiny, především mého zetě, založila vlastní firmu, která jako rodinná firma funguje doposud.

S manželem jsme si postavili dům „snů“,

Mezi mé záliby patří aranžování květin ( což mimo jiné též potřebuji k mému podnikání ), zahrada, šití ( zejména patchwork ), vaření. Miluji pobyt u moře. Jsem ráda, když se vždy sejde celá rodina u nás. V létě k nám vnoučata jezdí na „tábor“, ( jsou všechny ve věku do 8 let ), kdy s manželem pro ně máme vždy připraven program od rána do večera včetně nočních hlídek, soutěží, výletů a rozdávání diplomů.

Mám skvělého a milujícího manžela, úžasné dcery a zlatíčka vnoučata. A to je vše, co potřebuji ke své spokojenosti a radosti ze života, proto mohu říct, že jsem šťastná a spokojená.


  1. ALENA PUNDYOVÁ napsal:

    Žádné zde komentáře u této babičky, tak alespon já zde napíši – posílám pozdravení RENÁTO a držím Vám pěsti = štěstí………….. Budte nadále svá a mějte se příjemně v krásných i dobrých starostí 🙂

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *