ČLÁNKY EUROBABIČKY

Vyhlašujeme MISSIS BABIČKA 2024…

Vyhlašujeme 21. ročník celostátní soutěže pro dámy v nejlepších letech. MISSIS BABIČKA 2024 Uzávěrka přihlášek do 25. dubna 2024 Zemská kola…

Program pro seniory

V Klubu Remedium u Olšanského náměstí na Praze 3 začíná jarní semestr. V týdnu od 5. do 9. února nabízíme…

Máte slovo…

Setkání úspěšných Eurobabiček za 22 let Můžeme mít tisíce přání, tužeb a snů, ale jen štěstí, zdraví, láska a přátelství…

Nejkrásnější období v roce…

Ať je váš domov v tomto nejkrásnějším období v roce naplněn radostí a láskou. Přejeme vám krásné Vánoce a nový…



O EUROBABIČCE

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SOUTĚŽI, SOUTĚŽÍCÍCH, KLUBU A AKTIVITÁCH KOLEM.

JAK TO VŠECHNO ZAČALO


Se soutěží pro babičky začal týdeník Květy a TV Prima. Pořádaly tři ročníky soutěže s názvem MISS BABIČKA v letech 2001–2003. Protože nám bylo líto, že soutěž nepokračuje, založili jsme klub eurobabiček, kde se setkávaly účastnice výše uvedené soutěže. V stanovách jsme měli podmínku, že členkami mohou být pouze ty, které prošly veřejnou soutěží. A tak abychom mohli přijímat nové členky, pořádali jsme pro ně od roku 2006 soutěž Eurobabička. Začátky byly velice skromné, ale dokázali jsme se poučit z prvotních chyb a vytvořili jsme nový model založený na regionálních semifinále, ze kterých ty nejlepší postupují do závěrečného celostátního finále.

Více informací

A KDO JSOU EUROBABIČKY?


Jsou to dámy, babičky v nejlepších letech, které si dokáží poradit v každé situaci. Kdyby na to náhodou nestačily, svým šarmem vždy dokáží okouzlit někoho, kdo jim pomůže. A protože jsou i zdravě soutěživé, je výsledkem tato naše již tradiční internetová soutěž. Eurobabičce se podařilo zaplnit prázdné místo a probudit touhu po změně. No a eurobabičky jsou úžasná díla, která vznikla právě díky nápaditosti, neutuchajícímu elánu a mladistvému přístupu k životu. Zatoužíte se opět hezky obléci, učesat a upravit se, objevit touhu uhájit si prostor pro sebe, chuť poznat se s jinými aktivními a veselými babičkami, které si i ve svém věku dokáží vychutnat život? Pak jste eurobabičky.

Propozice soutěže


Pokud jste dočetli až sem, a máte odvahu, zde se můžete přihlásit do soutěže:

Přihláška do soutěže



NAŠI PARTNEŘI

Děkujeme našim partnerům za podporu projektu EUROBABIČKA České republiky.
Tato podpora ve formě záštity a finančního příspěvku nám umožňuje neustále zvyšovat soutěžní a společenskou úroveň našeho projektu a tím se také připojují k poděkování našim babičkám za jejich celoživotní práci, péči a lásku.



KONTAKTY

Kontaktní formulář

Rádi uvítáme Vaše názory, připomínky nebo nabídky. Pokud byste měli jakékoliv dotazy, ohlasy či podněty jak na vzhled stránek, tak i k průběhu celé soutěže, využijte níže uvedený formulář, nebo nám prosím napište na náš email: eurobabicka@seznam.cz. Nezapomeňte uvést kontakt na sebe  (jméno, telefon a  e-mail). Rádi Vám na Vaše otázky odpovíme. Děkujeme.

 

Eurobabička z.s.

+420 722 302 503
eurobabicka@seznam.cz
Eurobabička z.s.
       Jaromírova 69
       551 01 Jaroměř