Na co se můžeme těšit…

Na co se můžeme těšit v dalším již desátém, jubilejním ročníku

oficiální soutěže MISSIS Eurobabicka České republiky 2016 ???

Zachováme osvědčený soutěžní systém – regionální kola, semifinále a finálový galavečer se špičkovým moderátorem a kvaliním programem. Budeme se snažit získat ty nejlepší a nejzábavnější soutěžící babičky, které se rády pochlubí tím co dovedou, nemají problém vystupovat před obecenstvem a televizními kameramy.

V čem bude následující ročník vyjimečný ?

Účastnice tohoto ročníku budou mít jedinečnou šanci díky svému vystoupení získat nominaci na výběrovou soutěž  MISSIS Superbabička desetiletí, která proběhne v roce 2017.

Výrazně se nám daří navýšit rozpočet, což umožní lépe ocenit výkony soutěžících a pořádat akce v atraktivních destinacích.

Pokud jsme oslovili právě Vás, atraktivní babičku, dámu v nejlepších letech se smyslem pro humor, šarm a eleganci, je právě nyní ta nejvhodnější doba přihlásit se do naší jedinečné soutěže MISSIS Eurobabička 2016.

Použijte formulář na hlavní stránce.

Případné dotazy rádi vyřešíme na redakčním telefonu  722 302 503.


  1. Hanka napsal:

    Ze soutěže mám krásné vzpomínky, kamarádku , se kterou jsme se vzájemně podporovaly. S láskou vzpomínám na všechny ty krásné a inspirativní ženy, na všechny, kteří tvořili zázemí soutěže, na starostlivou péči vizážistek, na semifinále, zkrátka soutěž jako celek je pro mě úžasná záležitost, kterou jsem mohla zažít.
    Pokud přemýšlíte o své účasti v soutěži, rozhodně neváhejte a přihlaste se, soutěž s vámi udělá divy. Stejně jako se Zdeňkou… Každá z nás je Eurobabička a Vy máte šanci stát se MISSIS Eurobabičkou a to je víc.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *