Přejeme všem…

Přejeme všem našim Eurobabičkám i příznivcům šťastné a veselé prožití svátků vánočních a do nového roku 2016 hlavně pevné zdraví a spokojenost.

Velké poděkování patří našim strategickým partnerům :

Královéhradecký kraj, Ústecký kraj, Blancheporte, pivovar Svijany, Léčebné lázně Bohdaneč a Teplice nad Bečvou a Mlýny J. Voženílek spol. s. r.o., děkujeme za dlouhodobou přízeň, která umožnila vygenerovat kvalitní soutěžící babičky, napříč ročníky, jenž  budete mít možnost shlédnout v tradičním Silvestrovském zábavném programui  na těchto stránkách.

  1. Ctirad napsal:

    Už se těším na váš program, dobrá věc na vystřízlivění. Budu to všude doporučovat.

  2. Božena napsal:

    Přeji Všem příznivcům eurobabičky krásné prožití svátků vánočních,hodně pohody,klidu,hodně zdravíčka,hodně zdárných nápadů a stále hodně legrace.Božena.Vždy se těším na setkání s pohodovými lidmi.

  3. Alena Jeřábková napsal:

    Užijte si svátky krásné jak z pohádky. Všichni se rádi mějte a něco krásného si dejte. Šťastné a veselé Vánoce přeje Alena J.

  4. Alen napsal:

    V silvestrovském podvečeru posílám všem přáníčko,ať vám všem slouží zdravíčko.Zdraví,štěstí,žádné hádky už jsme velcí na pohádky. Přeji Vám v Novém roce ještě více lásky,štěstí,zdraví, víc jak na Vánoce.Myslím na vás,zrovna ty co jste v penzionu.Veselého Silvestra.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *