Na semifinále provázely…

…módní přehlídku melodie mediálního partnera Rádia Český Impuls. 

Velice těžké rozhodování přineslo sobotní semifinálové odpoledne. Nejúspěšnější  babičky předvedly nejlepší výkony a tím to porotě náležitě ztížily. O postupu rozhodovaly detaily a momentální forma. Pravidla jsou bohužel neúprosná, počet postupujících omezen.


Představujeme vám finalistky :

Soutěžícím gratulujeme k postupu a přejeme jim klidné a pohodové prázdniny. Blížící finále si připomenou nad stránkami katalogu CELLBES, kde si od 20. července  začnou vybírat outfity na finálovou módní přehlídku.




….

  1. Hana napsal:

    Bylo to nádherné…já tam byla. Poděkování všem, učinkujícím, porotě a hlavně organizátorům soutěže….Velký dík za krásný den i zážitek!

  2. Eliška napsal:

    Babči a babiny, holky a děvčata, bylo to moc fajn. Velké díky patří všem a hlavně organizátorům za krásné odpoledne.
    Přeji všem krásné léto a dny plné slunce.
    Eliška V.

  3. Blanka napsal:

    Posílám dík kolegyňkám semifinalistkám a také všem, kteří semifinále organizovali anebo nás tam divácky podpořily. Bezva odpoledne a tak nezbývá 🙂 než se těšit na finálové pokračování v září v Jaroměři.
    Hezké prázdniny, už se nám blíží.
    Blanka

  4. Naďa Preisslerová napsal:

    Pozdravím v Hantecu..ZDAR JAK SVIŇA 🙂 AHOJ VŠECHNY FINALISTKY. OPĚT BYLO VESELO, KRÁSNÝ DEN S VÁMI VŠEMI. PŘEJI VÁM KOUZELNÉ LÉTO S RODINAMI, VNOUČATY, NA DOVOLENÝCH A VŮBEC, KDEKOLIV, HLAVNĚ AŤ SE SEJDEME VE ZDRAVÍ NA PODZIM V JAROMĚŘI. CHCI PODĚKOVAT ORGANIZÁTORŮM, VŠEM KDO SE PŘIJELI PODÍVAT A FANDILI. DÍKY ZA KRÁSNÉ FOTEČKY I VIDEO VLAĎCE….A VŮBEC ESLI BUDE FEST ZONCNA RUMPLOVAT, TAK POVALÍME ŠALINÓ NA PRÝGL …:D 😀 😀
    MĚJTE SE FANFÁROVĚ. POZDRAV DO VŠECH KOUTŮ REPUBLIKY, POSÍLÁ Naďa

  5. Majka Wlčica napsal:

    Zdravím všechny a děkuji pořadatelům za pěkné odpoledne :-)Byla jsem moc ráda, že jsem se sešla se svými známými kamarádkami i těmi, které jsem znala jen z internetu.Už týden před semifinále na mne skočila tréma, měla jsem moření a kameny v žaludku. Nakonec to tak zlé nebylo díky nakažlivé pohodě:-) Tak holky, vzhůru do finále, Jaroměř je naše 🙂 A Pepovi Náhlovskému to řádně osolíme :-)Zůstávejte zdravé a v pohodě 🙂 Pěkné léto!

  6. Olga Rácová napsal:

    Také se přidávám s díky pořadatelům za krásné letní a trošku teplé odpoledne. Není to žádná legrace ukočírovat rozvášněné babči a zkorigovat vše tak, jak se patří, hi hi se to nějak rýmuje. Jsem moc ráda, že jsem se sešla se známými i neznámými tvářemi a hlavně už se těším na další setkání ve finále, které určitě nebude lehké absolvovat s grácií. My to holky dáme! Přeji všem krásné léto a na podzim se těším na finálové klání v Jaroměři. Eurobabičce desetiletí Zdar!

  7. Iva Baná napsal:

    Taky já se moc ráda přidávám k poděkování všem! Po velmi smutném roce to pro mě byl obrovský relax a hromada pozitivní energie, setkání s holkama a jsem šťastná, že jsem ze soutěže neodstoupila a probojovala jsem se až do finále, sice jako náhradnice, ale i tato šance mě velice těší a vážím si jí. Taky chci poděkovat mým kamarádům, kteří se mnou přijeli a podporovali mě a manželovi, že tak pěkně zpíval, když já to neumím a přesto se mnou do toho šel 🙂
    Krásné léto s vnoučátkama a hlavně zdraví do dalších dní!

  8. Ctirad napsal:

    Baby jste hustý. Ctirad nezapomíná, jenom zírá. Musím sekat dobrotu, nebo mě zase vypnou. Tak bych se rád rozepsal. Věřte.

  9. Eva Matoušková napsal:

    Velké díky organizátorům, sponzorům a spolusoutěžícím za zdařilý průběh celé akce v báječné, veselé a přátelské atmosféře.
    Všem přeji krásné léto a těším se na další shledání ve finále! 🙂
    Eva

  10. Jana Mikulcová napsal:

    Blahopřeji všem finalistkám, určitě to bylo perfektní, škoda, že jsem nemohla být s vámi, v tu dobu jsem byla na dovolené. V září to snad vyjde a setkáme se. Přeji pohodové léto a hodně sil na finále v září. Jana Mikulcová eurobabička 2015

  11. Eliška Lantová napsal:

    Milé babičky, soutěžící a do finále postupující, přeji hodně energie, elánu a ať Vám vše vychází dle Vašich plánů. Jste úžasné a jedinečné ženy, všechny by jste zasloužily ceny. Vlaďka s Vláďou to je bez debat, musí do toho taky kus sebe dát. A to se dneska velmi cení, že tohle dělají a doma nelení. Všem přeji zdárné finále, ať máte co dělat i nadále. Eliška L.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *