Za podpory Andreje Babiše…

proběhne letošní finále soutěže CELLBES  SUPERBABIČKA  České republiky 2017. Pan Babiš věnuje vítězce  pobyt pro dvě osoby na známém Čapím hnízdě u Olbramovic, kde se nabízí spousta atraktivních zážitků, se kterými se jen tak někde nesetkáte.

Pokud si nechcete nechat ujít unikátní soutěžní program a slavnostní předání voucheru královně Českých babiček, musíte si včas zajistit vstupenky, které jsou již v předprodeji.


Turistické informační centrum  v Jaroměři, náměstí ČSA 16.

Královéhradecký kraj.

Vstupenky si můžete  objednávat na telefonu 491 812 400,  nebo mobilu 737 937 015,

e-mailem   m-tour@seznam.cz

  1. Eliška napsal:

    Krásné. Pokud budu v příštím životě čáp, vím už, kam poletím.
    Eliška

  2. Jitka Stonařová napsal:

    Přeji panu Babišovi, aby se dostal ze své šlamastiky a podpořil tuto soutěž z pozice premiéra. Určitě se přihlásím do příštího ročníku a snad se mi podaří také přistát v hnízdečku.

  3. Marie napsal:

    Tato vaše akce bude pro mě silným zážitkem, již z toho důvodu, že znám dokonale všechny účastnice soutěže. A je to vaše nejúžasnější šou Jaroměře – extra vystoupení. Tímto se zúročí vaše mnohaleté celorepublikové mimořádné úsilí ve vaší krásné babičkovské soutěži, která nikdy v ČR nebyla v takové formě, kterou jste nám nabídli právě vy , manželé Tauchmanovi. Zasloužili jste se o to, aby jste babičkám vyššího ročníku nabídli krásné soutěžení s kreativitou, hravostí i dokonalostí svých vystoupeních, kterých si ceníme u vás nejvíce. Vy jste iniciátory tohoto nejúžasnějšího seniorského vystoupení těch, kteří se vám dovedou předvést bez studu v těch nejrozvernějších scénkách i ve svém vyšším věku. A právě zásluhou Vás a vašeho týmu. A to je to nejúžasnější, kdy může člověk něco takového dát z celého srdce navzájem někomu jinému. Jste pro nás jako rodina, jelikož naše vzájemné propojení v soutěžení přirozenou vzájemnou souhrou vzniklou již v začátcích soutěže.

    Přeji vám krásné zářijové dny a velmi se těším na váše krásné kreativní Jaroměřské Superbabičkovské vystoupení.

    Vaše EB Marie Starová

  4. Zdena napsal:

    Maruško napsala jsi to tak hezky, že bych se pod to taky tak trošku chtela podepsat..Děkuji vam že do té párty senzačních lidí taky patřím a moc se na vás všechny těším.Zdena

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *