Super finále s Vikym Cabadajem …

V sobotním podvečeru 30. září se sjely nejlepší Superbabičky do Jaroměře, aby se ve velkém sálu Městského divadla utkaly o titul absolutní královny v soutěži  CELLBES  SUPERBABIČKA desetiletí České republiky. Pořadem prováděl místo indisponovaného Josefa Náhlovského  Jan Antonín Duchoslav, kterého všichni známe především z kultovního filmu Sněženky a machři. O hudební doprovod se postaralo populární duo Galánečka.
Do finálového galavečera postoupily tyto dámy.
Marie Wolfová z Uhlířova u Opavy, Zdeňka Táborská z Doks, Naděžda Preisslerová z Brna, Blanka Křížková z Hradce Králové, Eva Matoušková z Prahy, Eliška Volmutová z Heřmanova Městce a Olga Rácová z Prahy.

V porotě, která měla nelehký úkol zasedli : předseda Vladimír Tauchman, starosta města Jaroměř Jiří Klepsa, místostarosta města Dobruška a krajský zastupitel za ANO Petr Sadovský, manažerka firmy  CELLBES Irena Výšková, manažerka STUDY CZ Pavla Pulchart, umělecká maskérka Dermacol Daniela Svobodová, umělecká fotografka Jitka Pacovská a naše nejúspěšnější soutěžící Renata Šťastná.

Co říci k vlastnímu průběhu finálového galavečera ?
Byl to nepřetržitý proud humoru, šarmu a elegance, osobitě a duchaplně moderovaný Janem Antonínem Duchoslavem. To vše doplněné skvělou Galánečkou za asistence nadšeného publika. Pokusím se být průvodcem programu pro ty, kteří neměli možnost být v sále Městského divadla v Jaroměři. Na pomoc si beru přiloženou fotogalerii a videa po zpracování.
Galánečka se svým megahitem Šenkýřka, hned od začátku navodila tu správnou pohodovou atmosféru. Po představení poroty a soutěžících se rozeběhl program úvodním rozhovorem a interpretací vtipu. Ve volné disciplině mohly soutěžící naplno uplatnit svoji kreativitu. Nejvíce zaujala vystoupení Zdeňky Táborské, jako tajemné tanečnice z orientu, Blanky Křížkové scénka s vnoučaty Mach + Šebestová s kouzelným sluchátkem a rokenrolová taneční kreace s přemetem Olgy Rácové. Závěrečná disciplina proběhla v outfitech od generálního partnera CELLBES, který nabízí zejména dámské, ale i pánské vkusné oblečení a bytové doplňky. Určitě najdete inspiraci na www.cellbes.cz .

Nastalo závěrečné vyhodnocení soutěže. Všechny finalistky byly za své výkony a nasazení odměněny dárky od partnerů finále, kterým bychom chtěli tímto poděkovat.


Generální partner CELLBES – věnoval 7 soutěžícím a jedné náhradnici produkty z aktuální nabídky dle vlastního výběru v ceně 7.000,- Kč.
pan Anrej Babiš – hlavní cena pro vítězku /pobyt pro dvě osoby na Čapím hnízdě,
agentura STUDY CZ – jazykové pobyty,
město Jaroměř – dárky + finanční podpora,
BECHER – dárková souprava z třináctého pramenu,
vinařství Mutěnice – to nejlepší z nabídky,
DERMACOL – kosmetický balíček + líčení,
Mileta a.s. Hořice – dárkové balení ručníku a kapesníků
Cukrářská výroba Forgáčová a Suchanová Josefov – zákusky

Dárky pro finalistky předávaly mimo zúčastněných partnerů vítězky minulých ročníků :
paní Jitka Roudová z Plzně, Alena Plšková z Brna, Jana Mikulcová z Lázní Luhačovice a Renata Šťastná z Brna.
Velké poděkování patří také zaměstnancům a technikům Městského divadla Jaroměř, kteří vytvořili ideální podmínky pro uskutečnění a zdařilý průběh tohoto finále. Děkujeme také paní Marii Krepsové za naaranžování divadelní scény.

Už Vás nebudeme napínat, která z těchto soutěžících získala titul a stala se tak královnou českých babiček.
Z hlasování poroty se jí stala Olga Rácová. Zíkala tak hlavní cenu, kterou předal pan Petr Sadovský.
Se svými dojmy z pobytu se vítězka svěří ve vlastní reportáži, kterou najdete na našich stránkách.

Po té následovalo pohodové posezení při závěrečném rautu se všemi zúčastněnými a v tradiční pohodě jsme nechali odeznít soutěžní emoce s kytarou Zdeňka Baného


  1. Eliška napsal:

    Zdravím všechny kteří se zúčastnili této akce pro holky ve věku mírně pokročilém. Myslím,že si vzájemně můžeme pogratulovat, protože jsme všechny byly jedničky.Každá ukázala něco jiného, vše však bylo na velmi dobré úrovni,vše zodpovědně a do detailů připravené.Gratuluji tedy nám všem a doufám,že si nějakou legraci někdy zase zopakujeme.
    Moc Vás všechny zdravím a těším se na další rozpustilosti pod pedagogickým dohledem manželů Tauchmanových.
    Eliška
    Babča Eliška

  2. Hana napsal:

    Mnoho pozdravů do Jaroměře!!!! Nadherný večer! Velké díky všem, soutěžícím, pořadatelům a hlavně vedení a organizatorům, manželům Tauchmanovým… Byla jsem tam od začátku do konce, mohla jsem poznat i zákulisí samotné soutěže, přípravu a nasledně i večerní posezení po skončení samotné akce. Všem velká jednička s pěti hvězdičkami!!!!! DÍKY….

  3. Petr napsal:

    Nejprve jsem byl zklamán,že pan Náhlovský nedorazil,ale pan Duchoslav byl bezvadný. Zábavný, dodal tomu šmrnc a hlavně, bylo mu dobře rozumět!!!

    Díky Petr

  4. Iva Baná napsal:

    Hezký večer všem, chci moc poděkovat za možnost zúčastnit se, byť jako náhradnice, finálového večera. Musím říct, že je velký rozdíl mezi tím, když soutěžíte a tím, když jste jako divák. Při soutěži v podstatě nic moc nevidíte, jen se neustále převlékáte a jste v jednom kole a stresu, aby všechno klaplo, nevypadl text nebo zda jste něco důležitého nenechala doma…Proto jsem si to tentokrát náramně užila s manželem v pohodičce na sedačce:-)
    Holky byly všechny výborné a všem ještě jednou gratuluji a jsem ráda, že jsme se po, pro ně, náročném večeru všichni dobře pobavili.
    Ještě bych chtěla poděkovat firmě Cellbes, že mně umožnila, abych se i já zúčastnila módní přehlídky, moc si toho vážím.
    Pan Duchoslav se nám taky moc líbil a Nová galánečka zpívala bezvadně.
    Pepíčkovi Náhlovskému přejeme rychlé uzdravení!
    Jěště jedno velké díky V+V ;-)jste skvělí!!
    Tak snad zas někdy AHOJ!

  5. Ctirad napsal:

    Chce se mi plakat, ani jsem nestihl vyčistit si zasrané zuby s tang nitek, co mi doporučila Vlčica a už je zase konec.

  6. Eliška napsal:

    Milý Ctirade,zuby nechte špinavé a raději si zaplačte. Možná vám to pročistí hlavu a nebudete psát příspěvky, nad kterými se chce plakat ostatním. Eliška

  7. Eva Matoušková napsal:

    Manželům Tauchmanovým velké poděkování za opravdu skvěle zvládnutou akci! Pro mne to byl nevšední zážitek a zůstane krásná vzpomínka. Věřím ale, že nezůstane jen u vzpomínání, že se zase všichni sejdeme a budeme si radostně užívat ten báječný pocit společné vzájemnosti. Všechny moc zdravím! Eva

  8. Majka Wlčica napsal:

    Ctirade, vy hade, přijet fandit jste měl, ať vás poznáme, a ne doma šachovat s tangama 🙂

  9. Ctirad napsal:

    Eliška je nějaký cimprdlík, nemyslíte Wlčica? ☺

  10. Majka Wlčica napsal:

    Od dcerky jsem se dozvěděla, jak byla jednotlivá vystoupení krásná. V zákulisí jsme to sledovat nemohli. Už se moc těším na sestřih a CD, které nám Vlaďka slíbila a taky se těším na vás, všecky holky, že se zase v Jaroměři setkáme 🙂 Mám vás ráda 🙂
    Majka 🙂

  11. Alena Plšková napsal:

    Milé soutěžící “málokdo by věřil, že babičky”,
    gratulaci všem za napínavé finále a musím jen potvrdit slova “náhradnice” paní Bané. Jinak to vypadá, když bojujete a jinak se na to člověk dívá očima poroty, diváka, podporovatele a předavače cen:)
    Moc si vážím všech, které vydržely až do tohoto klání. Velké poděkování Vlaďce a Vláďovi, kteří s neutuchajícím elánem to dotáhli až k tomuto velkému finále. Pro mě to bylo i moc prima setkání,se všemi, se kterými jsem se po následující ročníky potkávala. Ale také po letech setkání s finalistkou Jitkou Roudovou, která předávala korunku mě, a která je stále tak bezva ženská. Kromě mnoho poděkování všem věřím, že se určitě setkáme a je jedno zda při soutěžení,je jedno v kterém koutě republiky , ale jen tak,abychom se viděly. Přeji hodně pohody, zdraví, optimismu a dobré nálady :))
    Alena

  12. Naďa Preisslerová napsal:

    DĚKUJI ZA KRÁSNÝ VEČER, VŘELÉ DÍKY VLAĎCE A VLÁĎOVI, VŠEM, KTEŘÍ SE NÁM VĚNOVALI, TĚM, KTEŘÍ NÁS PODPOROVALI A TAKÉ BYCH SE CHTĚLA ZMÍNIT, PÁDŽ UVEDENO NEBYLO…..VELKÉ DÍKY ZA PODPORU VŠEM MÝM ÚŽASNÝM KAMARÁDŮM Z KLUBU BRNĚNSKÉHO HANTECU, KTEŘÍ MNE PROVÁZELI SVÝMI HLASY AŽ DO KONCE SOUTĚŽE…DOKONCE PŘIJELI OSOBNĚ DO JAROMĚŘE PODPOŘIT MÉ VYSTOUPENÍ V SOUTĚŽI. HANTEC MI DAL ZA CELOU DOBU HLASOVÁNÍ CELKEM PŘES 24 000 HLASŮ….NO NENÍ TO CHVÁLYHODNÉ ??? JSOU PROSTĚ ÚŽASNÍ. DÍKY MÍ DRAZÍ PŘÁTELÉ. MÁM VÁS RÁDA A VÁŽÍM SI TOHO. TAKTÉŽ CHCI PODĚKOVAT VŠEM SPONZORŮM ZA KRÁSNÉ DÁRKY, PODĚKOVAT VŠEM DIVÁKŮM, KTEŘÍ SE PŘIŠLI PODÍVAT A PRO MNE TO BYL ZÁŽITEK I S BERLEMI 🙂 SEMIFINÁLE 2 MĚSÍCE PO OPERACI PÁTEŘE, FINÁLE 5 MĚSÍCŮ. JSEM RÁDA, ŽE JSEM NEBYLA ZBABĚLÁ A NEODSTOUPILA ZE SOUTĚŽE. PŘEJI VŠEM FINALISTKÁM PEVNÉ ZDRAVÍ, JEN TAK DÁL HOLKY A POSLEDNÍ VELKÁ A SRDEČNÁ GRATULACE OLINCE RÁCOVÉ…OLI, JSI JEDNIČKA PRÁVEM !!!!! ….NO A MY OSTATNÍ TAKY, NEEE ???? 🙂 )))))))

  13. Majka Wlčica napsal:

    Ctirade, Eliška je bezva babča, bezva starší dorostenka, jak jsem ji poznala. Byla jednou z mých favoritek na titul. A že jí nevyhovuje váš humor, to jí nemůžete mít za zlé :-)Pracuju téměř celý život mezi chlapama, takže mne nějaké ujeté slovo vámi napsané nevytočí 🙂
    Pěkný večer! 🙂

  14. Eliška napsal:

    Milá Majko, dík za tvoje vyjádření. V příspěvku od Ctirada mi vadí jedno jediné slůvko bez kterého si myslím, že by se tyto stránky obešly.
    Mějte se všichni krásně a užívejte současné slunečné dny.
    Eliška

  15. Majka Wlčica napsal:

    Eliško, dyť je to jenom chlap 🙂 🙂

  16. Ctirad napsal:

    Ono to všechno musí bejť akorát,jinak je hned zle. Jdu se kát za to, že jsem jenom chlap.Legrace musí bejť, ale tu to nějak vázne.

  17. Majka Wlčica napsal:

    No nemyslete si Ctirade, my máme smysl pro humor často až nebezpečný!
    A chlap jste, nebo se pletu? 🙂

  18. Majka Wlčica napsal:

    …a to “legrace musí bejť”, to je v jakém nářečí? Nějak mne mate to ť na konci. Prajzky to zicher není…. (jsem Prajzula)

  19. Ctirad napsal:

    ..mám to v rodném listu. Tak asi jo. 🙂 🙂

  20. Jurgenc napsal:

    Eliška eta moda ikuskizuna, aitortu behar duzu.
    Ctirad zuzena da. Ezin duzu ezer egin. Bakarrik esklusiboak dira.

  21. Majka Wlčica napsal:

    Mankote, co je to za jazyk? A to pan Jurgenc nadává nebo chválí?

  22. Eva napsal:

    Majko, pak Jurgenc asi neměl odvahu psát v češtině, tak si nechal poradit od paní zbabělosti a použil Google překladač. Jazyk který se mu zalíbil je Baskičtina.

  23. Marie WOlfová napsal:

    Fakt Evi? A co to znamená? Vlastně, zjistím si to a hodím na překladač.

  24. Olga Rácová napsal:

    Téééda, holky, jsem nějak nestihla něco napsat, ale že to bylo perfektní. Jsme všechny super! Vyhrát může vždy jenom jedna, že jsem to byla zrovinka já, mě samozřejmě těší. Pro mě jsou všechny vítězky, protože odvaha a elán žádné z vás z poražených nechyběl. Raport z Čapáku samozřejmě podám.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *