Připravujeme…

Hlavní cenou pro vítězku bude luxusní pobyt pro dvě osoby na Čapím hnízdě. Tuto cenu věnuje pan premiér Andrej Babiš.


Porota pečlivě sledovala a zaznamenávala, jak se soutěžícím dařilo.

Nejprve zasedla k videím, ohodnotila rychlo kvíz i módní přehlídku, odpovědi na 3 soutěžní úkoly i moderování v diskuzním fóru. Kdo nejvíce zaujal svým přístupem, klidným vystupováním, šarmem i humorem ?

Humor, šarm, osobitost, bystrost a pohotovost, to je Eurobabička o Dámu roku České republiky – soutěž poukazující na schopnost orientace při různých životních situacích.

O dalších krocích budeme informovat soutěžící, co možná v nejkratší době.

Hlavní cenou pro vítězku bude luxusní pobyt pro dvě osoby na Čapím hnízdě. Tuto cenu věnuje pan premiér Andrej Babiš.

















  1. Eliška napsal:

    Takže toto hlasování závisí od toho kdo kolik sežene známých ochotných k napsání osobních údajů. Protože jak by jinak měla paní Rácová najednou tolik příznivců. Ta Ivana, která fakt píše dost nesmyslů má ale v tomto pravdu, kam se tato soutěž ubírá?

  2. Ivana napsal:

    Tak to Eliško ale u internetového hlasování chodí. Teď třeba probíhá soutěž Žena regionu a to je mašina.Vyhraje ta, která nasbírá nejvíc dobrovolníků, kteří jsou ochotni vyplnit přihlášku pro zaslání hlasu. Pošlete hlas, že Vás někdo požádal a ani ho neznáte.
    Ale toto hlasování se mi líbí, protože mohu dát hlas jen tomu, koho znám a na to zatím nikdo jiný nepřišel. Velice příjemná asistentka navíc s každým pohovoří, než je hlas platný. Paní Rácová nemůže za to, že je oblíbená a někdo to zase nestráví. To je normální.

  3. Eva napsal:

    Mně se to hlasování líbí. Určitě je to lepší než nějaká klikačka. A ke všemu to slosování o ceny. Prostě príma soutěž.

  4. Zdeňka Vítková napsal:

    Mně se nelíbí,že hlasování je spuštěno necelé dva dny a vidím, že 121 lidí dalo 5 hvězdiček této stránce.I kdybych chtěla jako protagonistka této soutěže dát této stránce svých 5 hvězdiček,tak to nejde,i když jsem ještě nehlasovala.Nejde to ani z mobilu z dat, kde mám jinou IP adresu.Jako tradičně mám IP adresy zablokované,ale to mě nijak nepřekvapuje.Nebudu si přece kazit konec prázdnin,vždyť nejde o život.

  5. Eva napsal:

    To myslíte vážně? Chcete-li dát hlas své favoritce vyplňte formulář. Vidíte v té větě něco o hvězdičkách?

  6. Eva napsal:

    Nelíbí se Vám proto, že nemáte žádný hlas. No není divu, když jste na to ještě nepřišla. Konečně hlasování, které se nedá nikterak obejít.

  7. Eliška napsal:

    Paní Ivano, tohle mi nevymluvíte, já nejsem proti paní Rácové vyhrazena, ale čtu komentáře. Tak proč jí ti lidé také nepodporují na jejích stránkách? Píše tam jenom pár stejných sledovatelů.

  8. Zdeňka Vítková napsal:

    Paní Evo, Vaše komentáře jsou úplně mimo mísu. Neumíte číst! Jasně jsem napsala, že jsem chtěla dát 5 hvězdiček této stránce,což může dát každý, kdo si tuto stránku najde na tomhle webu, přečte si, o čem je tam řeč a když se mu to líbí, tak dá stránce 5 hvězdiček, což je pro redakci známka SLEDOVANOSTI .Proto je tam 121 hlasů a časem budou jistě s návštěvností přibývat.

    Nula hlasů tam mám proto, že jsem nikoho z rodiny ani své přátele neinformovala a ani informovat nebudu o tom, že bylo spuštěno internetové hlasování Dámy roku 2018.Konečně, nikdo se mě ani neptal, zda se chci zúčastnit internetového hlasování.Kdybych sem po dlouhé době nenakoukla,tak bych ani nevěděla, že něco bylo spuštěno. Asi tak paní “Evo” a prosím, aby jste pro příště ze mně nedělala hlupáka.Vím co dělám !Píši také stále ze stejné IP adresy a pod svým celým jménem,takže jakékoliv komentáře ohledně pseudonymů mé osoby házím v klidu za hlavu a jen se usmívám.Hezký den

  9. Eva P napsal:

    Každý to chápe a vy nechápete opět nic.Vždyť to je hlasování dobrovolné nemusíte si o to říkat.

  10. Zdeňka Vítková napsal:

    Paní Evo P,pokud mi prozradíte, jak se kdokoliv dozví, že tato soutěž vůbec existuje, budu moc ráda.Kdyby např. soutěžící neposlaly odkazy na svoje stránky známým, příbuzným, na FB nebo mejlem,tak by se tam neobjevily žádné komentáře, ať už kladné či hanlivé.
    Normální člověk těžko narazí někde na internetu nebo v televizní reklamě, že tato soutěž probíhá.Není zas tak prestižní, aby se o ní všude psalo.O povědomí se musíme postarat my všichni, včetně redakce a sponzorů.Rekce Vašeho typu však dobrou reklamu příliš nedělají.
    Můj čas je drahocenný, mám jiné starosti.Nechci tady stále něco vysvětlovat či obhajovat, nemám to zapotřebí .Na rozdíl od některých vše dobře chápu, což se nelíbí hlavně anonymním pisatelům ,ale nevadí mi to.Úrovní komentářů bude dána úroveň této nové soutěže, já jsem pouze její dobrovolnou součástí.
    Hezký den

  11. Jakub, Petra, David, Marie, Svaťa, Toman napsal:

    Tedy paní Vítková, teď jste nás zklamala. Pamatujeme si Vás ještě z jiné soutěže. Byla jste šikovná, podotýkám ale, pokud nezačnete psát. Stydíme se za Vás jako za důchodce, jaký dáváte vzor mladým.

    S asistentkou jsme hovořili a odeslali hlasy z lázní, ale Vám jsme ho nedali. Jen tak pro informaci veřejnosti.
    Ostatní soutěžící držte se, jste super.

    A ještě pro paní Vítkovou, o Dámě roku jsme se dozvěděli z Impulsu a Českého rozhlasu. Ale to vy asi neposloucháte. Psaní Vám zabere hodně času i energie. Je to zde vidět.

    Krásný den

  12. Zdeňka Vítková napsal:

    Dobrý den všichni výše anonymní jmenovaní.Nevidím důvod proč by jste mi měli dávat hlasy, když mě neznáte a já Vás také ne.Impuls poslouchám doma i při cestách v autě a Český rozhlas posloucháme na chatě.ASI JSME NEMĚLI ŠTĚSTÍ, ŽE JSME NIC PODOBNÉHO NEZASLECHLI.Já se stydím za to, že redakce nechá vláčet moje jméno napříč republikou jen proto, že píši pravdu!A už tady raději nic nečte, přece si nebudete kazit víkend,ani já ne.

  13. Jarka Rockenschaubová napsal:

    Děkuji všem 15 lidičkám, kteří mi dali hlas a moc si toho vážím. 3 osoby znám je to můj přítel, můj syn a jeho partnerka. Ale vždyť přátele máme přece od toho aby nás podpořili a jelikož tito 3 mí nejbližší jako jediní o této soutěží vědí tak mi hlas dali ale o to více si vážím těch, kteří mi dali hlas a neznají mne.

  14. Ivana napsal:

    VÁŽENÍ PŘÍZNIVCI DÁMY ROKU-chci Vás všechny upozornit, že příspěvek IVANY vložený Srpen 23, 2018 v 8:30 PM není můj příspěvek, protože já bych nenapsala,že :
    “Ale toto hlasování se mi líbí, protože mohu dát hlas jen tomu, koho znám a na to zatím nikdo jiný nepřišel. Velice příjemná asistentka navíc s každým pohovoří, než je hlas platný. Paní Rácová nemůže za to, že je oblíbená a někdo to zase nestráví. To je normální.”
    JE TO SPROSTÝ PODVRH- takže paní Eliško, nevěřte všemu, co se tady píše.Napadání nejen mé osoby je snaha zahladit neprofesionalitu pořadatelů.
    Je zajímavé, že moje příspěvky v Etiketě byly dávány za vzor a dámy si měly dle některých pisatelů několikrát přečíst moje příspěvky, než něco napíší.A vidíte, najednou je všechno jinak. Alespoň se tu něco děje, bylo tu úplně mrtvo!

  15. Čestmír Kocián napsal:

    Dobrý večer,zaujal mě Váš způsob internetového hlasování.Všiml jsem si zejména toho,jak uvádíte souhlas hlasujícího se zpracováním osobních údajů.Z formulace není vůbec patrné, jakým způsobem s nimi budete nakládat.Je natolik obecná,že při hlubší úvaze si mohu myslet,že s nimi můžete dělat cokoliv, dle vlastního uvážení/předání třetí straně apod./ Otázkou také je, jak dlouho budete data uchovávat.Několik let se pohybuji v IT prostředí a snad nikdy jsem se nesetkal s tak komplikovaným způsobem ověřování hlasování. Existuje mnoho anonymních způsobů , které umožňují dát jedné osobě jeden hlas z PC nebo telefonu.

  16. Jarmila napsal:

    Každý inteligentní člověk ví, že je to běžné hlasování. Na zjištění Vašeho čísla jsou tu jiní experti,kteří Vám nabízejí svoje služby.Můžete toto hlasování zpochybnit také zde a uvidíte jestli pochodíte.

  17. Jarka Rockenschaubová napsal:

    Dobrý den, opět děkuji všem příznivcům, kteří mi dali hlas.

  18. Evka napsal:

    Toto hlasování se mi moc líbí, zváště ověřování ze stran asistentky. A musím uznat, že její otázky byly opravdu detailní…

  19. Alen napsal:

    Dobrý podvečer.
    Prostřednictvím tohoto portálu,bych chtěla poděkovat mým opravdovým kamarádkám za Hlas od srdce. /Kamarádek nemám mnoho,daly by se spočítat na prstech jedné ruky)
    Moc vám děvčata děkuji!
    Také děkuji svým známým,kterých zmám hodně a od některých jsem hlasy vůbec nečekala a mile jste mě překvapili,když mi hlasy přibývaly.
    Děkuji mnohokrát.
    Přeji krásný,pohodový večer Alena

  20. Eliška napsal:

    S úsměvem čtu poděkování paní Alen. Jak se tedy ti známí dozvěděli, že jste v soutěži, když jak píšete jste to ani nečekala, že dají hlasy
    I Vaše odpovědí na otázky byly jaksi takové, že si z nich každý mohl vybrat co tím myslíte. A vrchol je výběr sochy neřesti, kdy jste ani upřímně nedokázala sdělit část té mínusové povahy, kterou v sobě má každý člověk a volila tu nejméně poškozující. Je vidět, že jste zkušená žena, která prošla již několika soutěžemi.

  21. Jarka Rockenschaubová napsal:

    Alenko, gratuluji Ti k úspěchu.

  22. Lenka napsal:

    Alenko, moc a moc Ti od srdíčka gratulujeme k 1. místu v soutěži. Leni a Jiřík H.
    ♥♥♥

  23. Viktor napsal:

    Zdravím paní ELIŠKU, snad nedoufáte, že v soutěžích najdete upřímnost a spravedlnost. Paní Alen má v tomto velkou výhodu když je známá i z jiných soutěží, ale tak či tak patří jí gratulace.

  24. Kristýna napsal:

    V každé soutěží je dobré mít hodně známých a také ostré lokty. Jediná, která nehonila své známé kvůli hlasu je Zdeňka Vítková. Ale nač se nad tím zamýšlet – kostky jsou (byly) vrženy-.

  25. Zdeněk napsal:

    S vítězem někdo může souhlasit, jiný nemusí. V každém případě je to pořád zábavná soutěž. Trošku úcty by neškodilo.
    Pokud s tím někdo nesouhlasí nebo k soutěžící dokonce chová nějakou osobní animozitu, to neznamená, že se proto sám může chovat jako sprosté hovado.

  26. Věra napsal:

    O Vítkové bych raději pomlčela.Zneužila hlasy na facebooku v minulých letech a teď si tady bude hrát na obětního beránka. Jak úsměvné

  27. Magda napsal:

    Nejdříve blahopřeji paní Alen. Jde o zábavný pořad, ale kde ta zábava je?
    Video o etiketě vypadá jako když skládají zkoušky z oboru kuchař-číšník, módní přehlídka=trapas= jen pár fotek a v těch plavkách to už bylo přes čáru i když mají dobré postavy vzhledem k věku. Palec nahoru dávám paní Olze a Jarce za upřímné odpovědi na otázku neřestí, protože v tom nebyla žádná kalkulace. Snad se zábavy dočkáme až soutěžící ukáží své talenty.

  28. Zdeňka Vítková napsal:

    Alenko i já ti blahopřeji k úspěchu ♥

  29. Jaroslav napsal:

    Jako dlouholetý obdivovatel Eurobabičky mám právo se vyjádřit k takovým nánám,co zde v diskuzích pěstují nenávist a ani za mák neznají co je základ slušnosti a úcty k těm,kteří něco dělají pro druhé.

  30. Květa napsal:

    Ráda bych e zeptala Magdy. Vy jste u toho byla? Proč nedáváte palec nahoru také paní Vítkové?

  31. Květa napsal:

    Omlouvám se – ráda bych se…

  32. Magda napsal:

    Paní Květo, na stránkách soutěžících jsou zveřejněny jejich odpovědi k sochám Cnost a Neřest a bylo možné si zjistit co která socha znamená.
    Proto paní Vítková nedostala palec nahoru, že odpověděla stejně jako Alen.

  33. Květa napsal:

    …jako že to od ní opsala?

  34. Alen napsal:

    >
    Paní Eliško,děkuji za příspěvek.Jak píšete každý si v každém slovu může najít to své ku prospěchu svému a každý jiný to může vnímat a chápat jinak.
    Nevnucujte mi Vaši doměnku a neobviňujte mne,že jsem si vybrala tu sochu nehřesti,která mi nejméně může ublížit .

    Zadání znělo jasně.Mám ovšem jednu nehřest,která tam nebyla,tudíž jsem si ji nemohla vybrat..Pokusím se to definovat,že jsem sama, k sobě lakomá,macešská a tuto vlastnost neumím pojmenovat.Stačí Vám tyto nehřesti k mé osobě? Není to z mé hlavy,ale z hlavy mých kamarádek,které mne znají 20 i více let.
    No a k hlasům,jak jsem psala mám pár opravdových kamarádek,které mají své další kamarádky,pro mne už jen známé i neznámé a ty mě posílaly hlasy.A taky mám rodinu,která mne podpořila,manžel nemá imeilovou adresu.
    Nemohu znát všechny,kdo mi vlastně poslal ten opravdový Hlas od srdce To ví jenom redakce.Moc si toho vážím lidičky.
    Pro Vás paní Eiško :Jak to vím? Někteří mi volali, že jim přišel potvrovací imeil a v zápětí volala příjemná asistenka a vyptávala se na tu osobu, kdo které poslal hlas a proč?.Pokud jste někomu hlas poslala,tak by jste to měla vědět a nezpochybňovat hlasování.A jestli jsem zkušená nebo ne,to musí posoudit jiní a ne zrovna Vy paní Eliško.
    Závist a nepřejícnost je zhoubná vlastnost mnoha lidí a hlavně těch co nesoutěží.To už jsem několikrát zažila,to mě nemůže překvapit.
    Některým jsem již odpovědla ve výše uvedeném příspěvku.
    Mé poděkování patří Jarce,Lence,Jiřímu H, panu Viktorovi a paní Magdě.
    Děkuji za příspěvek panu Zdeňkovi.
    K dalším nechutným připomínkám paní Magdy se nebudu vyjadřovat. .
    Přeji všem krásné,barevné září.

  35. Alen napsal:

    Ještě děkuji Zdeňce,
    panu Jaroslavovi za přísěvek a daším,které zajímá tato soutěž seniorek.
    Krásný podvečer se státe dobrou náladou přeje všem Alen

  36. Zdeňka Vítková napsal:

    Paní Magdo,odpovídaly jsme nezávisle na sobě,takže jsem nemohla vědět,jak p. Alena odpoví.A jak Alenka píše, pro moje neřesti tam také žádná socha není, která by mě plně charakterizovala.
    Opravdu v sobě nemám hněv ani nejsem zoufalá, netrpím obžerstvím, neprovozuji smilstvo,nejsem lstivá, pomlouvačná ,neměním barvu jako chameleon.A že jsem lehkomyslná možná někdy vysvětlím, pokud bude nám všem dán prostor , abychom zdůvodnily, proč jsme si právě “naše” sochy vybraly.Tak se nechte překvapit.
    Zatím tady nejen já “statečně”/moje kladná socha/ čtu komentáře Vašeho typu a naštěstí “lehkomyslně” zůstávám v klidu.Nejsem ten typ, že když někdo řekne, skočím z okna, tak že skočím taky !Mám své názory, svou hlavu,své srdce, řídím se svými celoživotním zkušenostmi a přes to nejede vlak!
    /Jedna z mých neřestí,ale netuším, jak ji nazvat ?/
    Tak vesele do dalších dnů.
    Zdenka

  37. Magda napsal:

    Milé dámy, nepřesvědčujte mne o tom, že jste nikdy v životě nikoho nepomlouvaly, že jste se nikdy nezachovaly lstivě a falešně a že jste se nikdy v životě nerozhněvaly. Nevím co paní Olgu vedlo k tomu co napsala, možná to byl jenom momentální zkrat a také nevěřím tomu, že paní Jarka se stále hněvá.

  38. Jarka Rockenschaubová napsal:

    Moje vyjádření patří paní Magdě. I já jsem rozmýšlela nad sochou Lehkomyslnost, protože popisy u ostatních soch jsou příliš drsné. Ale podle mne Lehkomyslnost = Nespolehlivost a taková já rozhodně nejsem. Například v zaměstnání jsem byla ceněna za to, že je na mně “spoleh”. Co se týká hněvu, tak ANO dokáži se spravedlivě rozhněvat v případech když se dozvím, že někdo týrá zvířata, nebo ubližuje malým dětem anebo všem co se nemohou bránit. Rozhodně ale ze sebe nestrhávám šaty a pokud se hněv týká konfliktu mezi dvěma či více lidmi, tak k diskuzi jsem velice přístupná, protože jedině rozhovorem se dají záležitosti vysvětlit.

  39. Zdeňka Vítková napsal:

    Jarko, lehkomyslnost je také do něčeho jít a nedomyslet důsledky.A že člověk udělal chybu zjistí ,až je pozdě.Konkrétní případy ti mohu ze svého života říci někdy osobně.Tady by to nepadlo na úrodnou půdu.Nespolehlivá nejsem, naopak, vždy dodržím slovo, nikam nechodím pozdě,s jakoukoliv prací jsem nikdy neměla problém,vždy jsem dosáhla svého cíle a karierně jsem rostla,paradoxně nejvíce před odchodem do důchodu.Proto jsem tady někde zmínila, že ničeho ve svém životě nelituji,protože každá facka od života mě posunula někam dál.Jen musím přestat být i přes můj věk naivní a neskočit každému na špek, jak se lidově říká.To bohužel dělám často.Asi proto, že věřím lidem a myslím si, že mě nezklamou!Tolik o mé lehkomyslnosti.
    Přeji ti hezké “Babí léto “

  40. Olga Rácová napsal:

    Paní Magdo, zdá se vám moje odpověď nenormální. Prostě mi život přinesl několik situací , z kterých jsem byla dost zoufalá a proto jsem dala tuto neřest i když bych řekla, že to moc neřest není. Určitě se každý z nás někdy v takové situaci ocitnul.
    Diskuze zde mi připadají dost přízemní. Původně jsem se nechtěla vůbec vyjadřovat…. ale
    Hezký den

  41. Kristýna napsal:

    Dobrý den, použila jsem silnou stránku paní Vítkové a to vyhledávání na internetu. Lehkomyslnost vyplývá ze spolehnutí se na toto: že se mi třeba nemůže něco stát, že mi nikdo nemůže něco vzít, že všechno zvládnu sám. Když to ale nevyjde vyčítáme si svoji lehkomyslnost, nezodpovědnost, neopatrnost a nespolehlivost. Lehkomyslnost je jinými slovy nezodpovědnost. Cituji: U sochy M.B. Brauna je otázkou zda socha Lehkomyslnost patří mezi neřesti, protože a opět cituji ” Braun ji zobrazil jako -přihlouplou usměvavost v tanečním pohybu-.

  42. Viktor napsal:

    Milé dámy i já jsem se podíval na internet. Prostě přiznejte si, že jste nechtěly zveřejnit svůj horší rys povahy a výmluvy typu ” to co mám já za neřest ani neumím popsat” jsou hlouposti. Měly jste se nejdříve podívat na internet, protože sochař Braun tuto sochu opravdu stvořil jako přihlouplou usměvavost a takový úsměv mají většinou falešní ignoranti, kterým je vše jedno. Nemyslím si, že diskuze jsou tady přízemní, každý napsal svůj názor a to slušnými slovy na rozdíl od pana Zdeňka, který oponenty nazval sprostými hovady. Pochvalu ale nikdo za přízemní nemá.

  43. Alen napsal:

    Dobrý den,každý si pod slovem lehkomyslnost vysvětuje, další odvozeniny lehkovážnost,nezodpovědnost,neopatrnost,nespolehlivost, jak to zde psala paní Kristýna.ale to jsou další vlastnosti,které člověk nemusí mít a třeba ani nemá.Tak se to nemůže dávat vše do jednoho pytle.To je každého jen názor, ano pane Viktore,kdo co si myslí, jestli se pod tou maskou nehřestí lehkomyslnost skrývá faleš a ignorace.Takoví lidé jsou průhlední na dálku,nemyslíte?

    Já se připojuju k větě,kterou zde napsala Zdeňka.
    lehkomyslnost je také do něčeho jít a nedomyslet důsledky.A že člověk udělal chybu zjistí, až je pozdě a nedá se to vrátit.Hlavně,že si ji přizná.
    Hezký den všem

  44. Zdeňka Vítková napsal:

    Vážení diskutující,nic jsem na internetu nehledala.Měly jsme odkaz

    …………….. nepovoleno !!! Vkládat odkaz na jiný web může pouze redakce EB

    Socha jako jediná nemá žádné atributy. Symbolem je dívka z rozesmátou tváří a tanečním krokem.
    Přihlouplé jsou komentáře těch , kteří nesoutěží .Myslím, že není třeba ,abychom se tady obhajovaly, každá jsme to napsaly tak, jak jsme v tu chvíli cítily a bez internetu !

  45. Viktor napsal:

    Milé dámy, já nechci být neuctivý a tak se nebudu rozepisovat o “potrefených husách”. Pokud jste se paní Vítková nedívala na internet (a v tomto případě Vám to věřím), tak jste se rozhodně podívat měla.

  46. Zdeňka Vítková napsal:

    Jinou odpověď jsem od anonymního pana Viktora ani nečekala.Děkuji

  47. Eliška napsal:

    Tak to jsem si teda početla. Dámy Vítková a Várošová, proč se pořád snažíte obhajovat to, že chcete v očích čtenářů vypadat pozitivně a tak vlastně žádnou negativní vlastnost ani emoci nemáte. To neustálé a dlouhé obhajování se je již nudné a nemá pro vás žádný pozitivní přínos. U vás dvou to zkrátka nebylo možné něco negativního najít ale další dvě dámy takový problém neměly.

  48. Zdeňka Vítková napsal:

    Ještě že nás tu máte paní Eliško – V a V, aspoň se máte do koho strefovat! A nezapomeňte psát vesele,aby tu nebyla nuda !Chápu, že jiná jména by Vám dělaly problém, hlavně kvůli gramatice.A příští rok se také přihlaste, je to úžasná soutěž ! Hezký večer Zdenka

  49. Viktor napsal:

    Lepší nežli obviňovat účastníky stránek z nespravedlivého obviňování by bylo, zeptat se poroty proč rozdala tolik černých teček normálním, slušným a nearogantním odpovědím. To vypadá na systém padni komu padni. Já se pokusím příští rok přihlásit naše dvojčata, kterým letos bylo 55 let, protože tohle je opravdu úžasná soutěž a s tím s Vámi paní Vítková souhlasím.

  50. Zdeňka Vítková napsal:

    Děkuji pane Viktore za Vaše slova, hned mi káva lépe chutná !

  51. Zdeňka Vítková napsal:

    Alenko,
    vím,že jsi úžasná a hlavně velmi dobrosrdečná.Tvoje kamarádky to jenom potvrdily.
    Ze srdce blahopřeji ♥

  52. Jarka Rockenschaubová napsal:

    Alenko, gratulaci ti posíláme z daleké Mallorky. Jarka a Richard

  53. Alen napsal:

    Hezký den přeji Zdence,Jaruš i Ríšovi.Děkuji za komentáře.
    Zdeni, nejsem úžasná,možná ta druhá vlastnost odpovídá.
    Děkuji taky Jaruš a jejímu příteli Ríšovi za gratulaci a přeji jim nádhernou dovolenou.Určitě se Mallorca nedá srovnat s Arabskými emiráty,nebo jo?
    Pohodový večer.

  54. Kristýna napsal:

    Pečlivě jsem si prohlédla videa i fotky, protože mě zajímalo proč paní Olga a Jaroslava dostaly za módní přehlídku jenom 2 hvězdy, když jejich šaty jsou moc hezké a paní Jaroslava má vše dotažené do detailu i s košíčkem, na rozdíl od šatů třeba p.Vítkové. Je vidět, že porota na módu a hezké věci si zřejmě moc nepotrpí anebo.

  55. Ctirad napsal:

    Vaši kritiku si tak můžete Kristýno vrazit mezi půlky.:-)

  56. Viktor napsal:

    Paní Kristýno, tato soutěž skončí tak rychle jak začala, protože se už nikdo na tuto šarádu nepřihlásí. Tak nač si dělat vrásky zda je porota objektivní. Soutěž, která trvá více jak půl roku a ještě plná bývalých soutěžících. Všechny soutěže mají normálně 7 finalistů a i u Eurobabičky to tak bylo, takže to znamená, že se tam nikdo jiný nepřihlásil.

  57. Stanislav napsal:

    Jste ukázkou dnešní společnosti. Nic neumíte, ale prudit, urážet a znevažovat práci druhých, na to jste kabrňáci. Kristýna, Viktor a možná přijde i kouzelník Ivana. Všechno stejná spodina.

  58. Eva napsal:

    Škoda času a nervů někam psát, co se nelíbí a co dle Vás nemá budoucnost. Co říkáte pane Viktore? Ale vy sem přesto píšete.

    Můžete mi odpovědět proč to děláte??

  59. Viktor napsal:

    Vážená paní Evo, to přece není vůbec žádná škoda psát něco, o čem si něco myslím, proč bych neměl podle Vás psát kritiku ale pochvaly ANO?
    Já nejsem sám co si myslí, že je to divná soutěž, sledujeme jí v našem penzionu pro seniory skoro všichni, takže můj hlas = hlas cca 25 lidí.

  60. Květa napsal:

    No vidíte, pane Viktore a jsme u játra věci. Obyčejná miss = nuda. A od divné soutěže se nemůže odtrhnout celý Váš penzion

  61. Viktor napsal:

    Milá paní Květo, ale to úplně z jiného důvodu, sledujeme to jako detektivku : co to asi bude příště za “záhadu”. A ona Miss se podle nás = ÚROVEŇ.

  62. Majka napsal:

    Zachtělo se Vám mladého masíčka pane Viktore? Tady to dnes na diskusi vypadá, že pan Viktor považuje důchodce za zvláštní skupinu nevzdělaných omezenců. Uvědomte si, prosím, v kterých letech se většina dnešních důchodců narodila.
    Tak trošku ústy by neškodilo.

  63. Květa napsal:

    Škoda,že vám pane Viktore, úroveň chybí. Neustále znevažovat práci druhých umí jenom ubožák. Nebo ve vašem případě banda ubožáků? Co jste udělal za svůj život pro druhé, co vám dává právo kritizovat?

  64. Ctirad napsal:

    Viktore Váš zlihovatělý příspěvek může napsat jen zakomplexovaná osoba mdlého rozumu.

  65. Viktor napsal:

    Bum bác..to je úroveň ve vašich komentářích, které se zbytečně snaží, mne vychovávat. V mých komentářích není na rozdíl ode všech vašich jediné
    urážlivé a sprosté slovo. Pouze můj názor. Takže vy všichni rádoby slušní lidé, přečtěte si velice pečlivě své komentáře.

  66. Viktor napsal:

    Vážená paní Květo, jenom ještě na vysvětlenu k té -úrovni- aby jste to správně pochopila. Soutěžící ženy jsou všechny velice dobře porotou vybrané. Jejich úvodní videa, kde se veřejnosti představují, jsou dvě z toho velice hezká: 1) u p. Vítkové hodnotím její příjemný hlas a celkové zpracování, za 2) p. Rockenschaubová má podrobné video a zaujala tím, že také něco dělá pro seniory i když je též seniorka a ostatní dvě videa nejsou tak obsažná a někdy byl i nekvalitní zvuk. Navíc jsou všechny čtyři dámy velice pohledné. Tou úrovní jsem měl na mysli způsob jakým je tato soutěž pojata. Ani olympijské hry netrvají půl roku.

  67. Daniel napsal:

    Šlápl jste Viktore do vosího hnízda. Tak se nedivte, že nějaké to žihadlo dostanete. Sám píšete, že říkáte jen svůj názor, tak dovolte aby ostatní napsali svůj názor na Vás.

    Vaše slova…… přece není vůbec žádná škoda psát něco, o čem si něco myslím, proč bych neměl podle Vás psát kritiku ale pochvaly ANO?

    Vy nekritizujete, vy jen slušně urážíte tuto soutěž o které nevíte vůbec nic a srovnáváte s nesrovnatelným.

    Takže pane Viktore, nebo Viktorko. Nevím sice jakého jste pohlaví, ale jedno Vám poradím než vstoupíte na tento web. Podívejte se na dění kolem nás a buďte rád, že Vám nejde o život a važte si každého krásného dne bez bolesti a utrpení.

  68. Olga Rácová napsal:

    Alenko, také se připojuji ke gratulantům. Mám teď trochu jiné starosti – myslím, že pro mne moc důležité, takže se diskuzí moc nezúčastňuji.

    Hezký večer všem a zvlášť šťouralům

  69. Jirka napsal:

    Pane Viktore máte špatné informace. Nová Česká MISS trvá rok. Můžete se podívat na jejich web.

  70. Viktor napsal:

    Nesrovnávejte nesrovnatelné!! Ty dívky mají různá soustředění nesedí doma u počítačů a nečekají až dostanou od poroty otázky a připravují se na finále, kde také “zazáří ve večerních toaletách” a hlavně předvedou své talenty.

  71. Jirka napsal:

    Zde je to jiné, nikoho nekopírují a to je mi velice sympatické. Vy sledujete web Eurobabičky, je vás 25 a také sedíte u počítače. Ale škoda času Vám něco vysvětlovat, stejně byste to nepochopil.

    Tak alespoň pěkný večer.

  72. Ctirad napsal:

    Napište mi Viktore jaký je rozdíl mezi Česká MISS a Eurobabička o dámu roku, než Vás oficiálně vyhlásím za pablba roku.

  73. Viktor napsal:

    Pane Ctirade já myslím, že vy již korunovanej jste.

  74. Ctirad napsal:

    Korunoval jste se sám. Nedokážete ani odpovědět jaký je rozdíl mezi Česká MISS a Eurobabička o dámu roku. Jste falešný jak silikonová prsa.

  75. Magda napsal:

    Takže o “Dámě roku 2018 “je rozhodnuto. A pane Ctirade děláte si srandu? když nevíte jaký rozdíl je mezi těmito soutěžemi. A jak jsem četla Vaše různé komentáře, tak o Vašem IQ představ mám.

  76. Ctirad napsal:

    Já se ptám Viktora a dal jsem mu otázku, kterou mohu zopakovat. Jaký je Viktore rozdíl mezi Česká MISS a Eurobabička o dámu roku. Tak tady Magdo moc nevypyskuj, Tebe se nikdo na nic neptá.

  77. Petřík napsal:

    Upadá Slavík, Missky a další tradiční relikvie. Proto je třeba ocenit podporu pana Babiše v této seniorské soutěži.

  78. Kamila a Libor napsal:

    Lidi už se neumějí bavit. V současné době zábava upadá. Od té doby, co jsou telefony a aplikace, už o to nemají ani zájem. Sedí u stolu vedle sebe a píšou si. Ale nejstarší generace, to je zábava jak za starých časů,“

    Moc Vám se ženou fandíme.

  79. Věra Přerov napsal:

    „Lidé se už dneska neumějí bavit sami, ale přijdou se jen bavit jako konzumenti,“ pak se chovaji jako podvraťáci a šťouralové.

  80. Jarka Rockenschabová napsal:

    Dobrý den přeji čtenářům těchto stránek a souhlasím s paní Kamilou panem Liborem a paní Věrou z Přerova. Vrátili jsme se z dovolené na Mallorce, na které jsme byli asi tak před 20 lety. Dříve hrála hudba k tanci aby se lidé po večeři trochu rozhýbali, nyní hraje také hudba ale není tam žádný prostor pro tanec, lidé sedí, většinou se dívají do mobilů a to i senioři. Ráno u snídaně si většina lidí položí vedle talíře mobil jednou rukou jedí a druhou serfují po internetu. Zábavy, které byly za našich mladých let prostě mizí. BOHUŽEL!!

  81. Alen napsal:

    Zdravím lidičky,někdy jsem znechucena komentáři, co tu lidé píšou.Sami sedí,nic nedělají,jen kritizují.Znevažovat práci jiných,kteří se snaží,aby se starší generace zabavila a nepřemýšlela o svých bolístkách a nemocech je netaktní a odsouzení hodné.
    Myslím,že v dnešní uspěchané době,máme každý svých starostí dost.Negaticní energie na nás číhá na každém kroku o obklopuje nás ze všech stran.Invaze migrantů,zaprodanost politiků,ne až tak dobrá ekomomika,nervozita každodenní všednosti.Že by se z nás nějak vytratila radost? Radost z toho,že jsme zdraví my i naše rodina,děti,přátelé,kamarádi?
    Tak co milí senioři radujte se z každého krásného dne,co nám život přináší.Vždyť jsme na tomto světě jenom na návštěvě.
    Hezké slovo,milý úsměv a žádné starosti.Zkuste to a vše se kolem vás rozjasní i ti lidé se vám zdát lidi přívětivější,milejší a to je účel.Tak jak se budete vy chovat k nim,tak se oni budou chovat k vám.
    Krásné podzimní dny,ještě dosud hřejícího sluníčka vám co nahlížíte
    přeje Alena

  82. Eliška napsal:

    Paní Alen, moc hezky píšete o tom že jste znechucena různými komentáři.
    Máte pravdu lidé jsou různí a závistiví. Ale ani Vy nejste zcela upřímná a nepochlubila jste se, že jste byla na olomoucké soutěži seniorek, kterou jste vyhrála. Asi víte že je to v rozporu s bodem č.7 v podmínkách soutěže Dáma roku 2018. Nebo ne?

  83. Alen napsal:

    Milá paní Eliko,já se totiž nikdy se svými úspěchy, či vyhazovy …. nechlubím.Nejsem totiž chlubná zádel.S čím se taky dopředu chlubit,když nikdy nevíte,jak vše dopadne.Domnívám se,že upřímná jsem až dost.Nevím sice o jakých podmíkách píšete,nebyla jsem na žádné světové soutěži Miss, ale obyčejných babiček a že jsem vyhrála?Asi se mé vstoupení porotě a obecenstvu,kde bylo na 900 lidí líbilo a jestli to bylo férové a spravedlivé,to musí posoudit jiní. Není mi známo,že bych se nemohla zúčastnit daší jedné,nebo druhé soutěže.Žádné podmínky Dámy roku 2018 neznám a nikdo mne o tom neinformoval,že bych se nemohla zúčastnit jiné soutěže a také jsem žádné podmínky nemohla porušit. Nejsem žádná celebrita,ale obyčejná ženská,kterou baví dodávat seniorlm energii,bavit je a aby zapomněli na své zdravotní neduhy.A to je trestné?
    Pohodový zbytek večera.

  84. Eliška napsal:

    Paní Alen, Vaší velmi silnou stránkou je VÝMLUVNOST. Pokud nevíte oč jde
    tak si klikněte na “o soutěži” a přečtěte si bod 7, kde cituji je napsáno:- Účast v podobných projektech a soutěžích je možná pouze v dalším kalendářním roce-. Já jsem se také chtěla do soutěže Dáma roku 2018 přihlásit, ale kvůli účasti na jiné soutěži jsem se nepřihlásila, protože by to bylo porušení podmínek Dámy roku 2018.

  85. Iva Baná napsal:

    Dobrý den všem,
    asi jste si paní Eliško špatně přečetla bod č.7. Ten se týká pouze vítězky a účastnic tohoto ročníku a ten ještě neskončil. Naopak bod č.4 říká, že se mohou do soutěže přihlásit i ta “děvčata”, která už se účastnila v Eurobabičce. Škoda, že jste se taky nepřihlásila. Aspoň jsem to tak pochopila, ale možná blbě 🙂
    Pěkný den!

  86. Alen napsal:

    Paní Eliško,na co si to se mnou hrajete? Je pravdou,že jsem nkdy nestudovala podmínky soutěže,neboť jsem měla za to,že je vše v regulích a sravedlivé.Někdy realita je zcela jiná.Pochopila jsem,když jsem si teprve na upozornění Vás podmínky dodatečně přečetla,že jsem nic neporušila.
    Chápu to jak Iva,protože soutěž Dáma roku 2018 nebyla ukončena a vše záleží na dalším průběhu soutěže a obzvlášť na porotě Dámy roku 2018.Po zkušenostech z r.2017 mne již nemůže nic překvapit.
    Hezké,podzimní dny

  87. Viktor napsal:

    Milé dámy, bod č.7 se týká jak vítězky tak ostatních soutěžících, jak jsem si přečetl. Takže když Dáma roku 2018 bude vyhlášena až v roce 2019
    znamená to, že celý rok 2019 se nesmějí přihlásit do jiné soutěže?
    Nebo vnímáte to jinak?

  88. Věra napsal:

    Dle čeho usuzujete Viktore, že bude vyhlášení až v roce 2019???

  89. Pavlík napsal:

    Byla jste Alen moji favoritkou. Když čtu Vaše komentáře, jsem trochu v rozpacích. Je tato krásná žena opravdu tak hloupá? Méně někdy znamená více.

  90. Viktor napsal:

    Paní Věro, asi se pletu, ale vítězka má být vyhlášena na plese a plesy začínají po Silvestru, takže od ledna 2019. Snad bude udělána vzhledem k soutěži výjimka a ples bude dříve což by nebylo špatné ale tím pádem by platilo, že se soutěžící nesmí během roku 2018 přihlásit do jiné soutěže pořádané v tom samém roce.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *