Rádi bychom poděkovali…

Rádi bychom poděkovali za skvělou práci redaktorovi e-zine Humanisti.sk, panu Paradovi, při zveřejňování reportáží ze soutěží EB i s překladem do slovenštiny.

h ttp://www.humanisti.sk/view.php?cisloclanku=2018110075

Je dlouholetým mediálním partnerem projektu Eurobabička na Slovensku, čehož si velice vážíme. Sledoval i letošní ročník soutěž Dámu roku a zde jsou jeho slova:

„Keby som bol zdravý, určite by som cestoval na vyhodnotenie, alebo záverečný galaprogram, ale moje zdravie mi neumožňuje cestovať. Len raz v roku cestujem na jedno podujatie v Bratislave.

Ste úžasní, že to každý rok zvládate. Ja som neraz na pokraji svojich síl, a myslím si, že už je čas skončiť s uverejňovaním akýchkoľvek článkov. Ale občas ma niekto prekvapí, že chce uverejniť nejaký článok v našom e-zine Humanisti.sk, a to ma prebudí, a pokračujem vo svojej činnosti ako redaktor pre uverejňovanie článkov.

Pekne ste podujatie Dáma roku zorganizovali. Sledoval som to celý čas a čakal som na vyhodnotenie.“

Všichni příznivci EB z České republiky panu Paradovi děkujeme a přáli bychom si, aby ještě dlouho měl hodně sil a mohl pokračoval v tak skvělé práci, za kterou si ho moc vážíme.

Děkujeme

redakce Eurobabička

  1. Květa napsal:

    Pane Parado, děkuji za velmi příjemné čtení na Vašich stránkách. Jen tak dál. Přeji mnoho sil do dalších let a ještě spoustu hezkých řádků.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *