iReporter ČT

S Dámou roku 2018 se rád vyfotil brněnský iReportér ČT René Rudzan


Pro ty, kteří snad ještě váhají s přihláškou do soutěže Dáma a Gentleman roku České republiky 2019, nabízíme:
rekapitulaci soutěže,
loňská vítězka paní Zdeňka Vítková  ve velké fotogalerii


Této soutěže se mohou zúčastnit ženy i muži z České republiky nad 50 let. Hlavními kritérii je umět zářit ve společnosti, příjemně vystupovat a základy na PC. Cílem této soutěže není jen zvolit vítěze, ale pomoci všem ženám i mužům v nejlepších letech k prosazení vlastních záměrů, dodání sebevědomí a probudit v každém z nich tu „Dámu a Gentlemana roku České republiky 2019“.


Projekt klade důraz na šarm, pohotovost, moudrost a smysl pro humor. S tímto zaměřením jsou vybírány soutěžní disciplíny. Naše generace neměla tolik možností uplatnit se v soutěžích tohoto typu, proto věříme, že se přihlásíte všichni, koho tento projekt zaujal a přijedete si rádi zasoutěžit. Bezesporu užijete dobré zábavy a získáte nových přátel, kterých není nikdy dost. Setkáte se s celebritami a rovněž pro vás budou připraveny atraktivní ceny od našich partnerů. Na webu eurobabicka.cz, budete průběžně informováni o všem co vás zajímá.

Také využijte možnost rozhovoru – mob.  722 302 503, nebo pište na – eurobabicka@seznam.cz






Loňská vítězka paní Zdeňka Vítková ve velké fotogalerii

V listopadu  minulého roku jsem se stala Dámou roku 2018. Čekala jsem až se oteplí, abych si výhru- víkendový wellnes pobyt na Čapím hnízdě mohla užít.

Počasí bylo opravdu aprílové,ale to nic nezměnilo na tom,abych absolvovala po dlouhé cestě z mého bydliště tříchodovou večeři dle vlastního výběru a večer 150 minut v nádherně zařízeném a nasvětleném WellnesSpa centru./Bazén s výřivkou,sauny,Kneippův chodník, večerní relax ve venkovní výřivce na  střeše a pod..

Úžasně byly osvětleny odpočinkové a relaxační prostory, všude tichá hudba, připravená voda na pití, ovoce , oříšky, mandle či sušené ovoce, sněhově bílé ručníky, prostěradla i župany.Hned z prvního dne jsem byla tak plná dojmů, že jsem vstávala neobvykle brzo.Zašla jsem si dopoledne zahrát bowling a před odpolední návštěvou WellnesSpa jsem se snažila nafotit vše, co se dalo,abych inspirovala dámy i gentlemany pro nastávající ročník 2019.

Na chvíli si udělal čas i manažer pan Jan Rott,aby se vyfotil s Dámou roku 2018 / tedy se mnou/ a byla u toho i docela legrace. Jen trochu zlobil vítr , šerpa mi pořád někde vlála.

Myslím , že další slova jsou zbytečná.Z fotografií vyplývá, co vše jsem mohla prožít, v krásném prostředí s mnoha aktivitami a  příjemným personálem.Nejvíce jsem relaxovala i ve dne na střešní výřivce, kde mě fascinoval klid, pohled na  pár hnízdících čápů na vysokém komíně a teplá voda,s kterou jsem si hrála a je zachycena na fotografiích.

Udělejte si čas a pojďte se se mnou projít po Čapím hnízdě.Byl to pro mě úžasný zážitek a přeji to každému, kdo má odvahu, chuť nebo chce překonat sám sebe a přihlásí se  do soutěže tak, jako jsem to udělala já.Byl to dobrý nápad a ničeho nelituji.

Víkendový pobyt byl pro mě velkou a nezapomenutelnou odměnou.♥
Nepřehlédněte !!!
Bude následovat velká fotogalerie :
  1. Kobera napsal:

    Krásná prezentace i Dáma roku.Je na co se dívat.

  2. Štefan napsal:

    Zdenko,jsem rád,že vybrané fotografie tě zobrazují takovou jakou tě už dlouho znám.Vždy usměvavou,charismatickou,v nádherných barvách,v neopakovatelných situacích.Ukazují tvůj šarm a eleganci což byly jistě také přednosti
    v získání výhry.
    Pro mne jsi Dáma i bez soutěže.Přeji ti ze srdce zdraví a štěstí do dnů budoucích.
    Štefan

  3. Čestmír napsal:

    Díky za nádherné fotky, které jsou dokladem že ženská krása a charisma se dokáže projevovat v každém věku.

  4. Kateřina napsal:

    NEJ NEJ NEJ…

  5. Kateřina napsal:

    Hezký den Zdeničko, viděla jsem fotky, jak si to na „hnízdečku“ neskutečně užíváte…

  6. René Rudzan napsal:

    Zdravím Zdeňku, jako královnu šarmu i milých úsměvů pro všechny kolem ní, kteří také stojí o její půvab, příjemnou povahu i porozumění mezi přáteli z Hantecu i při našem milovaném koníčku – fotografování i natáčení videí. Ať se Zdeňce i vaši zábavné soutěži „Eurobabička“ jenom daří.
    P.S. Klidně bych se, jako již za pár měsíců šedesátník do soutěže Gentleman roku, taky přihlásil a dal bych to, ale jsem pracovně stále na maximum vytížen a nejcennější je pro mne ten zbytek volného času, co mi zbývá na mé oblíbené koníčky a v neposlední řadě i na mé ještě potřebné děti i když jsem již jen „tátou na víkendy“ a společné prázdniny v Brně. Tramvaják Renda

  7. Zdeňka Vítková napsal:

    Jsem na cestě do Egypta a jsem nesmírně potèšena milými komentáři.Děkuji všem,které znám osobně nebo jen virtuálně z internetu.Zde se naplňuje moje životni motto, že :“DOBRÝCH PŘÁTEL NENÍ NIKDY DOST “
    Posílam všem pozdrav z Vídně

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *