Zásilkový obchodní dům Blancheporte …

… patří také mezi významnější partnery soutěže MISSIS Eurobabička 2012 ČR a SR.

Zásilkový obchodní dům Blancheporte má na českém trhu již dlouholetou tradici. Tato tradice se datuje od roku 1967, kdy vznikl zásilkový obchod MAGNET Pardubice.  Od roku 1994 je jejich historie spjata se zásilkovým obchodem ve Francii. CEMOD – CZ s.r.o., obchodující pod značkou Blancheporte, je v současnosti dceřinou společností Groupe 3 Suisses International, která vydává desítky zásilkových katalogů zaměřených na módu, volný čas, vybavení bytů a kanceláří po celé Evropě.

Dnes patří mezi nejvýznamnější zásilkové obchody v České republice s více než 350 tisíci stálých zákazníků. Dvakrát ročně přichází do jejich schránky velký katalog s pestrým výběrem širokého sortimentu zboží. Tuto nabídku doprovází během roku řada dalších specializovaných katalogů se sezónními výběry a výprodejovými slevami a rovněž celá řada dalších akcí. Také se orientují na oblast e-commerce a provozují e-shop s francouzskou módou, kde nabízí rozšířenou nabídku produktů za nízké ceny.

O spokojenost zákazníků se stará téměř 200 zaměstnanců pracujících v sídle společnosti v Pardubicích – Černé za Bory. Jejich společnost poskytuje svým zákazníkům všechny výhody moderního zásilkového obchodu.

Objevte novou kolekci na www.blancheporte.cz

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *