Milé čtenářky, milí čtenáři

Milé čtenářky, milí čtenáři,

ráda bych se s vámi podělila o  zážitky ze soutěže EUROBABIČKA  2010.

Všechny babičky – finalistky jsme vyšly z castingových kol v červnu r. 2010, zažily jsme Beauty den v Praze, bavily se i trochu soutěžily při třídenním pobytu v hotelu Jalta. Na finálový večer jsme byly pozvány do Besedního domu v Brně, kde byly na základě rozhodnutí poroty vyhlášeny a korunovány vítězné babičky. Ale myslím si, že jsme vyhrály všechny, které jsme se zúčastnily. Každá babička je svá, originální, vyniká v jiné disciplině i oboru. Všechny chtěly zvítězit, a tak se snad i stalo. Za odvahu i za předvedené výkony si každá zaslouží pochvalu a ocenění,  jen třeba malou kytičku na závěr.

Díky sponzorům jsme si užily dokonalé líčení, načesaly  nás kadeřnice, mohly jsme si vyzkoušet a předvést odpolední i večerní šaty z návrhářského studia, celý finálový večer jsme zahajovaly ve sportovním oblečení. Děkujeme všem, kteří se o nás starali a vytvářeli nám dokonalý servis.

Velké poděkování patří zakladatelům soutěže manželům Tauchmanovým, kteří s námi prošli celou soutěží a starali se o veškeré zázemí a naši pohodu.

Každá si ze soutěže odváží mnoho postřehů a nezapomenutelných vzpomínek. Doufám, že zůstaneme partou kamarádských babiček i po skončení soutěže, od které jsme si každá něco slibovala. Všechny jsme přispěly na dobrou věc – Nadaci RVV a může nás hřát dobrý pocit, že naší zásluhou někdo svůj důležitý souboj s nerovným protivníkem v budoucnu vyhraje.

Přeji všem babičkám a všem ostatním okolo této soutěže hodně zdraví, životního optimismu a pohody  a mnoho sil do dalších životních kroků.

Moc zdraví Jitka Roudová

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *