Máme SUPER babičku desetiletí…

která získala svůj titul královny babiček České republiky 28. září v hotelu Bílá růže v Písku, perle na řece Otavě. Stala se jí paní Renata Šťastná z Křenovic u Vyškova na Moravě. Jejími více než zdatnými soupeřkami byly paní Eliška Volmutová z Heřmanova Městce, Renata Hlobilová z Olomouce, Dana Háková z Chomutova, Alena Plšková z Brna, Zdeňka Mócová z Doks, Eliška Lantová ze Šumperka a Božena Bušková z Nového Strašecí. Ty všechny úspěšně absolvovaly zemská kola v Brně či Lázních Mšené a postoupily z náročného semifinále na ranči Jedraž. Tyto finalistky měly nástup ve 13 hod. v hotelu Bílá růže. Čas do finálové 18. hodiny byl plně využit na vizážitickou přípavu a nácvik choreografie v režii modelingové agentury DL studia paní Dagmar Levstek z Prahy. Soutěžní program finaloveho galavečera byl zahájen neformálním přípitkem soutěžícich finalistek s porotci a organizátory projektu.
Úvodem se představili další hvězdy večera, pánové Marcel Zmožek a Josef Zoch. Vladimír Tauchman, ředitel projektu, přivítal diváky a předal moderátorské žezlo již tradičně skvělému Josefovi Aloisi Náhlovskému.
Soutěžící finalistky pak rozehrály svůj koncert ve čtyřech disciplinách, ve kterých naplno využily svůj smysl pro humor, šarm a eleganci. To vše za osobitého a nezastupitelného moderování Pepíka Náhlovského a skvělého doprovodu Marcela Zmožka a Josefa Zocha. Výsledkem byl dokonalý zážitek, který přítomní diváci oceňovali spontálním potleskem. Mohu s jistotou prohlásit, že takovou soutěžní úroveň nedosahují žádné obdobné soutěžní projekty, které se v České republice pořádají.
Při závěrečném vyhodnocení a vyhlášení výsledků, byla paní Renata Šťastná dekorována po velice vyrovnaném průběhu, Superbabičkou desetiletí. Není velké umění být krásná a přitažlivá v mládí, ale zůstat taková i zralém věku zaslouží obdiv a uznání. Umět se orientovat v dnešní hektické době, žít naplno s radostmi a pokušeními tak jako naše Superbabičky, a tak být inspirujícím příkladem pro další babičky, které by se chtěly přihlásit do naší soutěže v příštím ročníku.
Poděkování našim partnerům :
generální partner hotel Bílá růže Písek
generální medialní partner Radio Orlík
Statutární město BRNO, Jihomoravský kraj, Ústecký kraj, Kralovehradecký kraj, Zlínský kraj.
STUDIO DL
dárci cen : Sklárny Bohemia Poděbrady, Blancheporte, Květiny Jaroslava Císařovská Písek, Granette-Starorežná, Menáda, Balance step, TOREX Bohemia s.r.o., Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra.
Fotogalerie a videa budou postupně doplňovány.


  1. Marie Alexandrová napsal:

    Milé Superbabičky,moc mě mrzí,že jsem se nepřišla podívat na Vaše finále.Zcela pracovně vytížená jsem s Vámi všemi byla alespoň ve svých myšlenkách.Blahopřeji paní Renatce k titulu Super babička desetiletí,který získala.Vůbec nezávidím porotě,která to měla určitě těžké,protože vybrat pouze jednu…..Měla jsem tu čest setkat se se všemi osmi finalistkami a musím uznat,že jsou všechny SUPER!!!!!Jedna lepší než druhá.Všechny Vás moc zdravím a přeji ať se Vám daří i ve Vašem soukromém životě,ať jste i nadále plné optimismu a elánu.Zároveň zdravím i manžele Tauchmanovi,kteří to s pořádáním této soutěže nemají vůbec lehké.S pozdravem Majka

  2. Jarča a ostatní..... napsal:

    Není to tak dlouho, co byla zavražděna Eurobabičku MISSIS Sympatie. Bylo to všude, v hlavním zpravodajství TV, v Blesku dokonce použili Vaše fotografie. Více by nás však zajímalo jak si vedou babičky v této soutěži. Proč nám TV stanice tuto informaci neposkytnete? Nemalé množství seniorů by to uvítalo. Nemá každý internet. Žijeme snad ve státě, kde ještě trochu vládne kultura, dobrá zábava, nad mordem. Katastrof TV je již přehršle.

    Ale jak byly babičky super, jaká byla legrace nikde nic.
    Jenom toto :


    Blesk.cz, Chytili vraha esoteričky (†51): Známe motiv …

    Ubitou kladivem našli policisté esoteričku a finalistku soutěže Eurobabička 2012 Hanu S.

    ceska lipa zavrazdena darinka – Wiki, Blesk.cz

    Zpravodajství TV Nova, TV Prima, ČT atd….a mohli bychom pokračovat.

  3. Divák Józa napsal:

    Díky za Superbabičku.

    Byl to super pořad. Krásné babičky, skvělé písničky, pan Náhlovský borec, škoda že už je konec.

    Velké poděkování všem.

  4. Květoslava Kohoutková napsal:

    Blahopřeji Vám všem milé Super babičky. Moc Vám všem přeji zasloužený úspěch.Vítězka je vždycky jenom jedna ale vy všechny ostatní jste zvítězily sami nad sebou. Je to obrovský úspěch a zaslouží upřímný obdiv.Přeji Vám všem plno elánu a hlavně zdraví.
    Vaše Květa

  5. Iva Syrovatkova napsal:

    Milé Superbabičky, gratuluji Vám všem k absolvování letošní originální soutěže, zvlášť blahopřeji vítězce paní Renatě Šťastné a chci Vám jen říci, že pro mě jste byly vítězky všechny. Moc Vám to na soutěži slušelo, jistě nebyla nouze o tvoření a legraci a o tom to je. Užít života tak jak přichází, okořenit ho humorem a nadhledem, přidat vstřícnost, pomocnou ruku a energii a tento vklad se Vám bohatě vrátí. Ať se Vám i manželům Tauchmanovým dál život naplňovat daří, ať Vás provází štěstí, pevné zdraví, úspěchy a spokojenost. Jen vše hezké Vám ze srdce přeje Iva Syrovátková.

  6. Jana a Jakub napsal:

    Bylo to moc pěkné. Babičky jak dobré víno. Profesionální výkon.

  7. Kamil napsal:

    Vybrat vítězku nebylo asi jednoduché. Jak se tak dívám, přeci jenom vítězka musí reprezentovat. Krásná dáma.
    Gratuluji.
    K.

  8. Miroslav Kořínek napsal:

    Asi se budu opakovat, opět MISSIS EUOBABIČKA, MISSIS SUPERBABIČKA lepší než MISS. Zasmál jsem se jak nikdy. S panem Náhlovským(babička a vnouče)to bylo předem naučené ?

  9. Eliška Volmutová napsal:

    Babička a vnouče předem naučené nebylo, obálky s tematem si babičky vylosovaly a otevíraly je až na jevišti.Půvab je právě v improvizaci.
    Eliška

  10. Naďa Preisslerová napsal:

    RENATKO BLAHOPŘEJI, TO JE ÚŽASNÉ. JSI NÁDHERNÁ A MOC TI TO SLUŠÍ.
    Naďa

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *