Pobyt vítězky 2009 v lázních

Můj rekondiční luxusní pobyt pro dámy v Lázních Velichovky.

Od 17.října 2009 uplynulo mnoho času, včetně vánočních svátků a nastal den D 10.ledna 2010 a to nástup na již výše uvedený pobyt. Nevěděla jsem do čeho jdu, a protože jsem pro každou špatnost, jsem ráda že jsem pobyt absolvovala. Rradost mi zkazila sněhová kalamita a já musela jet hromadnou dopravou místo autem, jak jsem měla záměr a navštívit příbuzné na Jičínsku. No, něco zlého pro něco dobrého – klobouk dolů před silničáři a železničáři, jak se se sněhem vyrovnali. Do Jaroměře jsem dojela s 45minutovým zpožděním a to jsem jela z Loun autobusem a z Prahy vlakem. Přístup všech zmíněných dopravců byl na 1 a patří jim poděkování.

V Jaroměři mne již čekal pan Tauchman a v péči jeho rodiny jsem setrvala několik hodin, včetně oběda a milé společnosti maminky paní Tauchmanové. Její veliký zájem o mne a moji další činnost byl veliký a žel museli jsme odjet do Velichovek.

Velichovky byly nádherné zachumlané do sněhové peřiny a recepční mladá dáma Lucinka byla velice milá, příjemná a ochotná. Po ubytování jsem si prohlédla lázně a v duchu jsem se vrátila k pohádkové knížce z dětství „Pod Zvičinou“ z kraje Šimona kouzelníka a skončila v restauraci Pod Kaštany na chutné večeři s přivítací sklenkou sektu.

V dárkovém poukazu byly kosmetické procedury poskytované na přírodní bázi, prováděné zkušenými,milými pracovnicemi. Jejich přístup byl profesionální a přitom velice lidský s vysokou kvalifikací, některé uvidíte při práci se mnou na fotografiích.

Po uvítáni s paní manažerkou Danou Jirákovou – vzácnou to ženou, jsem se dozvěděla o plánovaném setkání s herečkou, mojí jmenovkyní paní „Ilonou Svobodovou“. Znám ji z pohádek a českých filmů – pro ty kteří sledují seriál „Ulice“ ví o koho jde.

Toto setkání ve mně vyvolalo hluboký zážitek a předčilo mé očekávání v jejím přátelském, milém přístupu, ale co se divím, vždyť je to „SVOBODOVÁ“, zatím jsem se nesetkala s žádnou protivou!!!

S paní Ilonou jsme měly mnoho společných témat, protože filmovala před několika lety v Lounech a Žatci. Se svými kolegy ve volném čase dělá také charitativní činnost a já již 7 let vedu v Lounech Senior klub a ji moje aktivity zaujaly a zajímaly. Ujistila mne, že toto setkání nebude jediné, protože Praha od Loun není tak daleko. Již se těším !!!

Procedury a celkový pobyt mi odboural stres a problémy ( vřele doporučuji všem ženám) a cítila jsem se jako v ráji a pomyšlení na návrat, že mne čeká tvrdá realita života. Při těchto myšlenkách mi rázem narostly a zčervenaly vlasy viz foto pro zasmání.

Tak vidíte, jak je blahodárný pobyt ve Velichovkách a má kouzelnou moc asi zásahem kouzelníka Pod Zvičinou. Člověk si má uvědomit v době, když mu je dobře, co ho čeká a pomalu se na to připravit a to jsem já vám chtěla těmi fotografiemi ukázat.Víte že „Veselá mysl je půl zdraví a Smích je koření života“.

Děkuji za tento pobyt lázním Velichovky zastoupené v této akci paní Danou Jirákovou a všem lidičkám se kterými jsem se tam setkala, byli báječní, milí, vstřícní, ochotní. Také velké poděkování a úcta patří manželům Tauchmanovým, za jejich nezištnou aktivitu, protože zajistit akci takového rozsahu není maličkost a já to dokážu posoudit, dělám podobné věci pro seniory.Takový koníček spolyká mnoho volného času a je to i velký zásah do soukromí.

Závěrem bych chtěla všem popřát hodně Božího požehnání ve všem jejich konání a více vstřícných a empatických lidí a hodně dobrých přátel.

To vše s úctou přeje od srdce Eurobabička Vilma Svobodová z Loun, Krátké ulice

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *