Soutěž Eurobabička pokračovala ve výběru finalistek v Plzni 10.6.2010

Další zastávkou v pořadí již druhého castingového kola soutěže Eurobabička byla Plzeň. Tentokrát se babičky mohly prezentovat v nádherném prostředí hotelu Angelo, který svými službami přispěl k dokonale hladkému průběhu a velmi příjemné atmosféře celého odpoledne.

Do tohoto castingu bylo vybráno 24 babiček. Ty i přes velmi horké počasí statečně dorazily a společně strávily milé odpoledne.

Odborná porota měla i v Plzni nelehký úkol a velmi zodpovědně vybírala vhodné kandidátky. Bohužel finálová dvanáctka není nafukovací, a proto vybírání z tak hojného počtu babiček není snadné.

Eurobabička 2010

Průběh castingu měl stejný harmonogram jako v Praze. Po registraci a přidělení soutěžních čísel se babičky usadily v restauraci, kde se během čekání mohly občerstvit a navzájem se seznamovat. I zde platilo, že vznikala nová přátelství a pokud ne přímo přátelství, pak jistě nebyla znát mezi soutěžícími rivalita.

Porota sestavená tentokrát z Vladimíra Tauchmana (ředitele soutěže Eurobabička), Vladimíry Tauchmanové (zástupkyně ředitele Eurobabička) Renáty Jiráskové (nezávislá obchodní ředitelka Mary Kay), Jiřiny Tauchmanové (módní návrhářka), Zdeňky Mócové ( členky občanského sdružení Eurobabička) hledala pomocí otázek, s přihlédnutím na šarm, vkus a eleganci, vhodné kandidátky do finálové dvanáctky. Ta se o titul Eurobabička 2010 utká 5.2.2011 v Brně.

Žádná z babiček neměla pocit, že by v tu chvíli před porotou soutěžila, celý casting probíhal formou příjemného rozhovoru. Všechny odcházely spokojené a s dárkovou taškou, ve které našly překvapení od partnerů soutěže Eurobabička. S výsledkem o tom, která z babiček postoupila, budou obeznámeny v druhém týdnu v červenci. Všem babičkám z plzeňského kola moc děkujeme.

S dalšími soutěžícími se setkáme 17.6.2010 – Hradec Králové v restauraci Nový pivovar, 23.6.2010 – Olomouc v restauraci Archa, vždy od 14,30 do 18,30 hodin.

Mnoho úspěchů v dalších castingových kolech přeje

Tým Eurobabička

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *