Medailonek semifinalistky Evy Peckové

Jmenuji se Eva Pecková, pocházím z jíž. Moravy, ale už 30let bydlím s manželem v Praze. Nyní jsem důchodkyně, spec.pedagog , příležitostně privátně se věnuji logopedii dětí. Celý život jsem pracovala s dětmi s různými poruchami (u slabozrakých, s Daunovým syndr. a ve škole logopedické).
Pokud zdraví dovolí chci se věnovat rodině, vnukům a aktivně svým koníčkům. Patří k nim procházky s pejskem, práce na zahrádce a velkým koníčkem je kosmetické poradenství v péči o pleť s galvanickou žehličkou na vrásky a s tím i zdravý životní styl. Soutěži Eurobabička fandím, může pomoci potřebným.

Jmenuji se Eva Pecková, pocházím z jíž. Moravy, ale už 30let bydlím s manželem v Praze. Nyní jsem důchodkyně, spec.pedagog , příležitostně privátně se věnuji logopedii dětí. Celý život jsem pracovala s dětmi s různými poruchami (u slabozrakých, s Daunovým syndr. a ve škole logopedické).Pokud zdraví dovolí chci se věnovat rodině, vnukům a aktivně svým koníčkům. Patří k nim procházky s pejskem, práce na zahrádce a velkým koníčkem je kosmetické poradenství v péči o pleť s galvanickou žehličkou na vrásky a s tím i zdravý životní styl. Soutěži Eurobabička fandím, může pomoci potřebným.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *