Proběhl Beauty den s 12 semifinalistkami

Rádi bychom vás informovali o dalším průběhu soutěže Eurobabička 2010, která podporuje nadaci Rakovina věc veřejná.
30.9. 2010 proběhlo setkání s 12 semifinalistkami soutěže formou Beauty dnu.

Přesně v 9hod ráno se všechny semifinalistky v očekávání sešly v Energystudiu Václava Krejčíka. Celou akci zahájila patronka nadace Rakovina věc veřejná Vlaďka Erbová, která svou účastí přišla babičky podpořit. Po uvítání ze strany organizátorů si postupně soutěžící vybíraly sportovní oblečení od společnosti Werso, aby se poté hned odebraly do cvičebního sálu na pohodovou lekci jógy pod vedením samotného Václava Krejčíka. Po cvičení následovala zasloužená pauza v podobě obědu, který pro soutěžící připravila restaurace COMO na Václavském náměstí.
Po návratu z restaurace se babičky nechaly hýčkat z rukou kadeřnictví MISHA HAIR STUDIO a vizážistického týmu Mary Kay pod vedením Renáty Jiráskové. Po kosmetické proměně následovalo vybírání společenských šatů, které pro babičky nachystala Blanka Kaksová ze salonu Caxa.

Na závěr dne byly babičky nafoceny a tyto fotografie budou použity k hlasování na internetu a v médiích.

V průběhu líčení a česání bylo pro soutěžící připraveno osvěžení v podobě ovoce a nápojů pro babičky dodala společnost Žabka.

Další setkání – semifinále, proběhne v termínu 4.-6.11.2010 v prostoru hotelu Jalta a COMO restaurant na Václavském náměstí.

Děkujeme všem partnerům za podporu, moc si toho vážíme.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *