Semifinálový pobyt soutěže Eurobabička 2010 je již minulostí

Ve dnech 4.-6. listopadu tým EB s našimi úžasnými soutěžícími absolvoval semifinále již pátého ročníku celostátní, oficiální soutěže EUROBABIČKA 2010 a to v rámci třídenního pobytu v luxusním hotelu Jalta v Praze na Václavském náměstí.

Náročný program, který byl na toto semifinále naplánován začínal ráno a končil pozdě večer. Hned po příjezdu a ubytování se zahajovalo proměnou a zkrášlením soutěžících, o kterou se postaral tým vizážistek MARY KAY pod vedením Renáty Jiráskové a kadeřnice z MISHA hair studia. Již po těchto úpravách to všem moc slušelo. Celá proměna byla ale dovršena obléknutím každé semifinalistky do společenských šatů, které pro ně připravila návrhářka Blanka Kaksová ze salonu Caxa. Ve čtvrtek se semifinále zúčastnil i hlavní mediální partner projektu TV PUBLIC – digitální televize, která natáčela rozhovory a celkové proměny všech soutěžících. Tyto medajlonky budou v rámci programu také odvysílány. S vylosovanými partnery soutěže, a to: EnergyStudio Václav Krejčík, prodejny Žabka, Misha hair studio, hotel Jalta, módní salón Caxa, kytičkářství Serafín, Mary Kay, COMO restaurant, Zepter, hotel Angelo, sportovní oblečení Werso a StarGroup se předtáčely vložené discipliny, které budou prezentovány na finálovém galavečeru v rámci jedné z disciplín 4.února 2011 v Besedním domě v Brně. Chvilky volna byly využity na prohlídku zajímavostí centra Prahy a také nás navštívil při slavnostní večeři moderátor soutěže EB 2010 Honza Musil a patronka nadace Rakovina věc veřejná Vlaďka Erbová, která naopak se soutěžícími poobědvala.

Večery jsme si užívali společně, připomněli jsme si některé soutěžní disciplíny z předchozích úspěšných ročníků, které naše semifinalistky perfektně zvládaly s invencí, přehledem a vtipem. Dobře jsme se bavili při vyprávění veselých příběhů ze života. Vše probíhalo v přátelské pohodě bez známek trémy a soutěžní rivality.

Jako ředitelka soutěže bych ráda poděkovala zejména hotelu JALTA za luxusní ubytování, restauraci COMO za nevšední gurmánské zážitky po celou dobu pobytu připravované pod vedením šéfkuchaře Pavla Mencla. Dále děkuji ještě jednou všem partnerům za významnou podporu:

Hlavní partner: Hotel Jalta , COMO Restaurant & Café

Partneři: Atelier Spektrum, ALBERT, Piklio, salon Caxa, EnergyStudio Václav Krejčík, Netfinity, VZP, restaurace Archa – Olomouc, hotel Angelo – Plzeň, Praha, restaurace Nový pivovar – Hradec Králové, GurmanPlus, Královehradecký kraj, Jihočeský kraj, Moravskoslezský kraj, Plzeňský kraj, STAR Group, Starorežná Prostějov, AD Režná, Žabka a.s., Werso, Misha hair studio

Hlavní mediální partner: Svět ženy, Public TV

Mediální partner: Economia, Reilreklam, Partner Pro Zdraví, Šťastné ženy, Rádio OK, RTA, Šedesátka, Blesk pro ženy, Babička film, Rádio Čas, LA´ PERF, trendyzdravi.cz, kafe.cz

Generální dárce ceny: Frankův dvůr

Hlavní dárce ceny: SPA hotel Dvořák

Dárce cen: Energy studio Václav Krejčík, Mary Kay, Serafín, Elán do života, TTD, Templářské sklepy, Jakro, Vegall Pharma, Zepter, Grada

V neposlední řadě bych chtěla poděkovat našim soutěžícím, velice mne potěšily spolehlivostí, zodpovědným přístupem i nasazením.

Vladimíra Tauchmanová
ředitelka soutěže

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *