Soutěž o vánoční cukroví jde do finále

Zasoutěžit si může přijít každý, stačí přivézt minimálně devět kusů cukroví třech druhů. Pak už necháte vše na porotě. A že tomu porota rozumí si můžete být jisti, protože rozhodovat bude sám předseda asociace kuchařů a cukrářů České republiky, pan Jiří Eichner. Nejlepší kolekce obdrží certifikát s právem označit své výrobky prestižním názvem ,,Babiččino vánoční cukroví“. Moderování se zhostí vítězka loňského ročníku Eurobabička 2009 paní Vilma Svobodová z Loun. Nebude chybět ani zábavný program, o který se postarají členky Eurobabička o.s.

Těšíme se, že se s námi přijedete nejenom dobře pobavit, získat nové přátele, vyměnit zaručeně dobré recepty, ale i vyhrát pěknou cenu, která je připravena pro vítěze.

Budeme hodnotit: celkový dojem kolekce, chuťové posouzení, originalitu a nápaditost.

Rozhodovat se bude 27. listopadu od 14 hodin v hotelu Čertousy – Horní Počernice v Praze, který je i zároveň partnerem této akce. Více na www.hotel-certousy.cz
Odborný garant je pan Jiří Eichner, předseda Senior klubu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky.

Kde se přihlásit? Stačí zavolat na tel : 491 812 429, mob : 732 573 461 nebo email – eurobabicka@seznam.cz , a to do čtvrtka 25. 11. 2010.

Přijeďte svými vzorky podpořit tuto charitativní akci, protože cukroví bude věnováno dětskému domovu v Praze 9, Klánovice.
Nebojte se, že neumíte, každé cukroví chutná, když je dělané s láskou a myšlenkou potěšit a obdarovat druhého i když není zrovna umělecké dílko! Smyslem a cílem je dětem bez rodinného zázemí zpříjemnit tyto nejkrásnější svátky v roce a tak jim dát trochu empatie, že nejsou sami. Vždyť obdarovat je vždy více než dostávat.

Těšíme se na Vás,

předseda rady EUROBABIČKA, občanské sdružení
Vladimír Tauchman

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *