Finalistka soutěže Eurobabička 2010 Hana Kolaříková napsala

Vážení,

na finále soutěže Eurobabička 2010 se moc těším. Hlavně na setkání se spoustou milých a příjemných lidí, kteří se v posledním půl roce stali mými novými, vzácnými přáteli – organizátory soutěže, spolukolegyně eurobabičky, kadeřnice, kosmetičky, zástupkyně sponzorujících firem a všechny ostatní, jež nám vždy při našich setkáních zajistili bezchybný servis.

Vzhledem k tomu, že moje účast v soutěži nebyla v žádném případě motivována snahou zvítězit, nýbrž pouze svou účastí podpořit dobrou věc – a tou bezesporu získání prostředků na výzkum rakoviny je – budu se na galavečeru snažit zapadnout do soukolí navození nevtíravé zábavy a milé pohody příjemně prožitého večera.

Přesto, že se v poslední době opět zvýraznily mé pohybové obtíže, jež si pravděpodobně vyžádají v pořadí již osmé chirurgické řešení dolních končetin, jsem pevně rozhodnuta zúčastnit se finálového večera, ať už hůře mobilní před, nebo na franzouzských holích po operačním zákroku. V žádném případě se nehodlám svým potížím pasivně poddat, ale budu se ze všech sil snažit svůj handicap překonat tak, jak to – byť s jiným onemocněním – musela statečně udělat řada z Vás.

Moc se na Vás všechny těším a prosím o Vaši podporu.

Vaše eurobabička Hana Kolaříková

.

Další předfinálové „zpovědi“ ostatních finalistek najdete na tomto odkazu v rubrice Finalistky se připravují
  1. spolupracovníci napsal:

    Moc Ti fandíme, jsi naše favoritka, držíme palce

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *