Milé babičky, soutěžící a vážení příznivci naší soutěže.

Dovolte mi ohlédnutí a několik slov k slavnostní soutěži, která je již za několik dnů.
Jsem vítězka EU 60+ i celková EU 2009. Velice ráda vzpomínám na semifinálové kolo i finále a hlavně na tu celou dobu do letošního 4. února 2011. Soutěž mi dala mnoho dobrého a v mnoha směrech mi pomohla najít sama sebe. Dále několik velice blízkých osob, které mi pomohly v životě překonat těžké překážky a vrátily mi opět  radost ze života.
Milé soutěžící, nebojte se a dejte do finále všechnu energii a elán, zůstaňte sami sebou a nekoukejte vpravo, vlevo jděte bojovat sami za sebe, tak jako v životě a uvidíte, ten pocit sebeuspokojení, že je pořád tam uvnitř ta malá šikovná holka, která se umí prosadit a další lidi pobavit a v tom je ten pravý smysl naší soutěže. Odhodit všechny problémy a chmury a bavit se. Držím palce všem!
Říkám vám to od srdce já EU 2009 Vilma Svobodová z Loun, Krátké ulice.

  1. Otto Dworschak napsal:

    Vážím si práce eurobabiček jsou krásné nejen fyzicky ale svým vztahem k člověku. Stáří není přijemné období života neboť mnohdy je doprovázeno různými nemocemi a vším možným co stáří přináší. Na neduhy stáří mnohdy už není účiný žádný lék, ale jen vlídné slovo, úsměv a pohlazení. Přeji Vám všem finalistkám mnoho zdraví abyste rozdávali lidem jen úsměv, vlídné slovo a pohlazení. Otto Dworschak, 70 letý důchodce z Litoměřic

  2. Tereza Kornošová napsal:

    Pani Vilma Svobodová,
    veľmi pekne ste vystihli zmysel súťaže EUROBABIČKY. Chystám sa do semifinále 2011 s veľkou trémou. Vaše slová mi dodávajú odvahu –
    znova byť sama sebou. Teším sa na súťaž aj na stretnutia s ostanými babičkami z Českej republiky, ja, ako jediná obhájkyňa babičiek Slovenska. Dúfam, že sa mi pre budúci rok podarí túto krásnu súťaž spropagovať na Slovensku. Manželia Tauchmanovci a ostatní členovia robia záslužnú prácu pre zviditeľnenie žien našej generácie.
    Terézia Kornošová-Szabová, Bratislava.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *