Jak se mi dostala eurobabička „pod kůži“

Chtěla bych se s vámi podělit o několik dojmů. V roce 2009 objevila moje sestra inzerát v časopise Meduňka, který oznamoval, že se hledají „odvážné“ babičky do soutěže eurobabička 2009. Jelikož tam nechtěla jít sama a já docela čerstvě splňovala podmínky, tak jsme se přihlásily obě. Podmínka byla nejméně 50 let a aspoň 1 vnouče. Roky jsem splňovala a měla jsem čerstvě narozenou vnučku, která v době, kdy jsem soutěžila v semifinále v Praze, měla 1 měsíc. Když jsem pak soutěžila ve finále, již jsem měla i dalšího vnoučka.

Byla jsem naprosto nadšená a možná i proto jsem se stala MISS sympatie a druhou vicemiss v soutěži. Bylo to moc fajn, užily jsme si to, pobavily se a zůstaly jsem s některými v kontaktu do dnešního dne. V roce 2010 jsem se ocitla na druhé straně. A to sice jako porotkyně. Začala jsem s eurobabičkou spolupracovat a mohu říci, že to je naprosto jiné. Když to vidím z té druhé strany, není to vůbec jednoduché být nestranná a spravedlivě se rozhodovat. Spoluorganizovat tuto soutěž mě moc baví, ale už to je více o zodpovědnosti. Zúčastnila jsem se natáčení dobrého rána v české televizi, mluvily jsme v rozhlase a zvaly návštěvníky na finále v Brně, prostě s eurobabičkou mám opět pestrý život, jako kdysi zamlada.

Pro ročník 2011 jsem se se svým studiem stala hlavním partnerem soutěže a to už je opět trochu více zodpovědnosti a povinnosti. Ale stále to beru jako zábavu. Chci povzbudit všechny, pokud splňují podmínky a ještě váhají, aby se přihlásily, stojí to za to. Vrátíte se zpět do dětských let, aspoň my všechny jsme to před dvěma lety tak cítily, zadováděly jsme si jak malé holky.

Těším se na každou z vás. Pokud se dostanete do finále, bude vás naše studio Bosorka rozmazlovat.

 Anna Kührová z Ostravy

  1. Libuše Novotná napsal:

    Ano, já jsem ta druhá (starší) sestra. Na rozdíl od Aničky já se dostala „akorát“ do finále, ale byla to supr akce. Ale i když jsem nebyla mezi vítězkami, bylo to moc fajn a tak jsem příští ročník jela nové soutěžící aspoň podpořit. Vzala jsem i dceru, ať ví, co jí čeká. No a letošní ročník určitě pojedu do Ostravy nejen podpořit, ale pokud to bude nutné i pomoct. Aspoň si to u své sestřičky ve studiu opět užiju, masáže, kosmetiku, líčení – zkrátka vše co k dnešním hezkým, mladým a šik babičkám patří. Jo a v té době už budu mít na světě další – šesté vnouče, tak další důvod být ráda na světě, těšit se a užívat si života.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *