Zdravice Anny Kührové

Milé soutěžící,
semifinále se blíží mílovými kroky a již brzy se opět s některými z vás uvidím v překrásných lázních Poděbrady. Jsem ráda, že vám mohu se svými kolegyněmi z vizážistického studia Bosorka poskytnout naše služby a už se opravdu těšíme, až vás budeme rozmazlovat, tak aby se vám dobře soutěžilo.

Chtěla bych všechny babičky pozdravit a povzbudit z úžasného ostrova Cres, kde nasávám energii z přírody, tak abych na každou z vás mohla kus této energie přenést. I tady myslím na vás a těším se na soutěžení a na nové zážitky, které si ze soutěže odvezu.

Jelikož jsem mohla být na castincích, tak vím, že každá soutěžící babička je originální, má své kouzlo, každá z vás pojala soutěž po svém a každá se snažila vydat ze sebe to nejlepší, co v ní je. Všichni víme, že žena je tak krásná, jak je šťastná. A to naše soutěžící babičky jsou – krásné a šťastné.

Být soutěžící babičkou bylo pro mě jednodušší, než teď vybírat ty nejlepší. Já osobně bych vybrala všechny, protože každá mě něčím zaujala a pro mě je každá babička tou nejlepší. Proto jsem ráda, že je porota vícečlenná a tudíž je výběr opravdu pestrý.

Úsměvy soutěžících babiček jsou pro mě tou nejlepší odměnou, jakou mohu dostat nejen já, ale všichni, kdo se o tuto soutěž zajímáme a snažíme se ji stále vylepšovat a ladit ke spokojenosti všech.

Milé babičky, přeji krásný konec prázdnin a úžasný začátek „školního roku“, který i pro nás všechny začíná přímo nádherně 10. září v Poděbradech.

Těšíme se na vše, co nás čeká a přejeme pevné nervy a hodně fantazie v soutěži.

Za vizážistické studio Bosorka – Anna Kührová

 
 

 

  1. Oldřiška Doleželová napsal:

    Milá Bosorko,ani nevím,že je konec prázdnin,tak honem vybírám dovolenou na poslední slunné dny.Čau sestřička Oli

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *