Hlasování Eurodědeček 2011 ukončeno!

V naší nové foto soutěži hledáme toho nejsympatičtějšího dědečka, který je jednak pohledný, ale také vtipný, akční a nezkazí žádnou legraci.

Nyní zveřejňujeme fotografie dědečků, kteří byli do této soutěže nominováni. Prokázali smysl pro humor, jsou oblíbení nejenom ve své rodině, ale i ve společnosti. Svým hlasováním vyberte tři dědečky, které by jste si přáli vidět na stupni vítězů.
Vítěz získá 30 litrový sud piva “Svijany” a další ceny, které budou předány 22. října na galavečeru MISSIS Eurobabička 2011.

Tak s chutí do hlasování, vždyt tito pánové – dědečkové – si ocenění zajisté zaslouží!

Nebyly nalezeny žádné obrázky

Důležitá zpráva pro účastníky a příznivce soutěže EURODĚDEČEK 2011.

Abychom zajistili důstojný a seriozní průběh I. ročníku soutěže Eurodědeček 2011, přijali jsme tyto organizační opatření.

Finále soutěže se bude konat v sobotu 10. září v kongresovém sále v Lázních Poděbrady od 13.00 hod.

Právo účasti ve finále budou mít první čtyři na základě pořadí v hlasování v anketě a další dva, které vybere řídicí orgán soutěže

Soutěž bude veřejná, s těmito disciplinami :

1. Krátké představení na téma co se mi v životě podařilo, max. 2 min.

2. Interpretace vtipu.

3. Překvapení.

Vítěz této soutěže získá hlavní cenu 30 l sud piva , kterou věnuje pivovar Svijany, bude předán 22. října 2011 při finále soutěže Eurobabička 2011. Účastníci na dalších místech dostanou dárky od našich partnerů. Všichni finalisté souhlasí s tím , že mohou být využiti pro propagační účely pivovaru Svijany.

Finále soutěže Eurodědeček 2011 se nebude konat pokud se jej nezúčastní alespoň 3 finalisté.

Hlasování bude ukončeno 31. srpna – ve 12,00 hod

[poll id=”2″]

  1. Jarmila Kubikova napsal:

    Doufám, že mi Josef bude držet palce v Eurobabičce, jako já jemu v Eurodědečkovi. Jarmila

  2. Adriana Dosedělová napsal:

    Ambrožek sice není mým skutečným dědečkem a znám ho díky Martičce s níž tvoří nádherný pár a jsou pro nás všechny inspirací, jak bychom chtěli i my všichni, co je známe v jejich věku vypadat. Možná je to už pán v letech, možná je to dědeček, ale pořád je to pořádný chlap, švihák, gentleman a jsem ráda, že jsem měla štěstí jej poznat. Nikdy jsem jej neviděla bez úsměvu, umí podpořit, pomáhá, je šikovný, hodný, starostlivý… z takových mužů by si současní mladí kluci měli brát příklad. Je to poklad.

  3. Šebková napsal:

    prosím, neide nám hlasovat, co máme udělat?
    Děkuji babička

  4. admin napsal:

    Dobrý den,

    Každý den je možné hlasovat z jednoho PC pouze jednou.

  5. Libuše Novotná napsal:

    Paní Šebková má pravdu. Byla jsem na návštěvě u známých, chtěla jim ukázat, jak mají hlasovat, jenže se nám objevil pouze seznam podle počtu hlasů, ale hlasovat nelze. Taky to nechápu. Prosím o vysvětlení. Děkuji.

  6. Dana napsal:

    Dávám hlas panu ing.Vomáčkovi,nejenom že kolem sebe šíří dobrou náladu, ale je to prostě bezva člověk i dědeček.

  7. Hanička napsal:

    Ahoj díky za takové hlasování. Nevěděli jsme jak říct našemu dědinkovi Jirkovi Šebkovi jaký je super a takto hlasujeme každý den, protože je ten nejsuprovější, jak v létě na chalupě, tak v zimě na horách a hlavně taky když blbne se svýma vnučkama 😀 V ten moment nevíme, které dítě je nejstarší 😉 Pusky a pac H

  8. Sisi napsal:

    Pan Amrožek je velice charismatický, zasluhuje nejvyšší místa…a to ho neznám. Navíc se mi moc líbí komentář Adriany, takže zítra pošlu hlas, dnes volím Josefa :-))

  9. Jiří Morcinek napsal:

    Již 3 dny nelze hlasovat-neni zobrazen hlasovácí seznám -13.srpna 2011

  10. Jiří Morcinek napsal:

    Po mém upozornění na nemožnost hlasovánístouply body /o 3 body/ soutěžicímu č.13-své body dávám soutěžicímu č,6-panu Viglašskému.

  11. Libuše Minolová napsal:

    Pan Ambrožek je vzácný člověk s velkým srdcem.Život neměl lehký,vojenský pilot, kterému v minulosti bylo z politických důvodů odepřeno vykonávat své povolání, nikdy nezahořhl.Ve svém životě čestně obstál. Po roce 1989 mu byla navrácena hodnost a dokonce po letech mohl opět vzlétnout…Tento dárek mu k 80. narozeninám umožnila jeho životní láska Martička. Oba rozdávají lásku, moudrost a s pokorou žijí život, který jim byl dán. Přátelé, děkujeme, že jste. Minolovi

  12. Maruška napsal:

    A už je to zase tady. Pan Doležal, který měl ještě v noci nějakých čtyřicet hlasů, najednou během pár hodin je na prvním místě. Kdy už konečně tihle lidé pochopí, že nám jde o zábavu a legraci. Každý den kontrolujeme výsledky, každý může hlasovat jen jednou za den, neustále se upozorňujeme,zda někdo ze známých nezapomněl hlasovat. Rodiny si častěji volají, protože každý sleduje umístění, všichni se tím baví a mají radost. A pak zaseerte přijde někdo, kdo to všechno pokazí. Pokud těm,kdo podvádějí jde o soudek piva, klidně mu ho věnuji, ale prosím hrejte férově, poctivě, neberte nám radost ze soutěžení. Prosím vraťte pana Doležala zpět na jeho místo a hlasujte regulerně. Děkuji Vám všichni soutěžící, kterým přeji jen samou radost z hlasování.

  13. Maruška napsal:

    Správně má být věta: a pak zase přijde někdo, kdo to všechno pokazí. Omlouvám se, moc z počítačem neumím

  14. Magda napsal:

    Važená paní Maruško,

    věřím, že všichni účastníci ankety ,,Eurodědeček” mají smysl pro zábavu a legraci, jinak by se do této soutěže nepřihlašovali. Nedokáži však pochopit, jak může někdo někomu zkazit radost, když se možnostmi, které systém umožňuje probojuje na přední místo. A je jen dobře, že nikdo nemá již v začátku zajištěno vítězství. O to se musí všichni snažit až do konce.

  15. Míša napsal:

    Milá Magdo,
    přesně vím, odkud vítr fouká. Vaše věta “…možnostmi, které systém umožňuje…” hovoří za vše a jste si velmi dobře vědoma podvodu. Pokud někomu přibude 150 hlasů za noc, znamená to, že by pro něj musel někdo hlasovat ze 150 různých počítačů (resp. IP adres). Pak je zde ovšem druhá možnost – a to ta, že aktivní vnouček pana Doležala z hlavního města použil jednoduchý program, který mění identitu počítače – IP adresy a umožňuje tak v krátké chvíli naklikat libovolný počet hlasů. Navíc se tak děje automaticky, takže za dva dny může mít pan Doležal klidně hlasů několik tisíc… Je smutné, že tento způsob považujete za férový a ještě se divíte, že někomu dokáže zkazit radost z poctivého zápolení.

  16. Magda napsal:

    To jste mě špatně pochopila, asi máte své zkušenosti a podvody pácháte sama. Zapojit do hlasování se může každý i celé firmy, školy a záleží na organizačních schopnostech a hlavně dobrou vůli tomu dotyčnému hlas dát.

  17. Petra napsal:

    Milá Maruško,
    pan Doležal má asi hodně fanoušků, tak se není čemu divit !!!!

  18. Martin napsal:

    No tak těmi firmami a školami jste tomu skutečně “nasadila korunu” Firmy dnes mají sice desítky počítačů,ale na jednu IP adresu. A školy? Buďte ráda, že Vás nikdo nežaluje za týrání dětí. Neumím si představit, jak V NOCI O PRÁZDNINÁCH ženete stopadesát dětí hlasovat pro Vašeho favorita. No, skutečně máte smysl pro humor, ale tady není na správném místě. Mají pravdu všichni, kteří žádají podvodné hlasy vymazat. tenhle způsob hlasování sem rozhodně napatří. A to v žádném případě nemám nic proti uvedenému děděčkovi. Naopak, my tady žádného nemáme a tak dáváme hlas každý den jednomu. A rozhodně mám z toho lepší pocit, ale to vám asi milá paní nic neříká. Zřejmě cit pro humor je vám cizí.

  19. Libuše napsal:

    Také si myslím, že není správné, aby spolu zápolily firmy, školy. zkrátka velké celky – o proti jedincům… Já vím, že je to jen hra, ale v tomto případě bere lidem skutečně radost… Není totiž fér, protože, je skutečně na místě, aby daný dědeček mobilizoval masy? Nebo by pro něj měli hlasovat sami od sebe….

  20. Libuše napsal:

    Zapomněla jsem ještě dodat,že když přistoupíme na to, že za jednu noc 150 zaměstnanců nějaké firmy si uvědomí, že chce dát hlas a také to asi doma,každý ze svého domova (tolik musí být adres) provede, nebo žáčci nespí a všichni v noci klikají za “svého ” dědečka” (pana učitele) – tak si myslím, že tu něco, promiňte mi, smrdí…

  21. Marta napsal:

    Všichni naši milí, hlasující pro č.6- Ambrožka. Děkuji vám za snahu a rodinnou i přátelskou soudržnost! Mám (a nejen já) POCIT, že se naše letní HRA vymkla čestnému zápolení a tak už vše necháváme OSUDU.
    Důležitá je pro nás oba ÚČAST (chtěla jsem svému milému přihlášením udělat radost) a DISKUZE pod soutěžícími i VĚDOMÍ, kolik máme přátel a rodiny, která nás má ráda.
    To je ta NEJLEPŠÍ výhra! Vděčně všem “hlasujícím” – Marta a Ambrož.

  22. Cyril napsal:

    Vy naděláte,jako by to nebylo všude stejné. Děláte ze sebe zastánce pořádku, vše víte a znáte,svou moudrostí, nebo spíše hloupostí zde ohromujete. Své schopnosti můžete jít využít i někam jinam, nedělejte tady dusno, Martine, Libuše,Míšo,skuste si jaká je tvrdá realita.Kdo nic nedělá, ten nic nezkazí, ale má dostatek času nato, aby vrtal do druhých.

  23. Libuše napsal:

    Všichni, jak jsme tady, jsme vzorkem naší společnosti… I když i tady, čestnost, slušné chování i ta moudrost bývá zesměšněna, pošlapána… Věřím však,že těch slušných, spravedlivých je více. A tak hrajme, radujme se – nic na tom, že se to trochu vymklo…

  24. Markéta Horáková napsal:

    Ráda bych tímto vyjádřila podporu našemu Dědečkovi s velkým „D“ – panu Janu Doležalovi. Mrzí mne komentáře adresované na jeho účet, pokoušející se snížit hodnotu jeho případného vítězství a nadšení lidí, kteří mu poslali svůj hlas. Pro nás bude jedničkou ať už skončí na prvním nebo posledním místě. Díky za vše dědečku!

  25. wiky napsal:

    Pánové do toho, ukažte, že jste opravdu pány tvorstva,jak se o vás říká, každý máte své klady a zápory , jako my ženy, ale 3,4 mají ještě něco navíc. co z nich vyzařuje pozitivní energii. Asi ji mnohé ženy nevidí, ale ode mne mají hlas a to je vůbec neznám. Těším se na setkání při soutěži. Wiky

  26. crazy napsal:

    Zdravím všechny soutěžící, soutěž je supr. Fandím Josefovi, je vidět, jak každý den přibývají pravidelně hlasy, což znamená, že má opravdu podporu a jeho fandové sledují stránky každý den. Všichni zúčastnění si zaslouží obdiv nás všech, vždyť už jen se tady ukázat je odvaha. Posílám hlas Josefovi, mám úctu k těmto lidem a klobouk dolů před každou babičkou a každým dědečkem, kteří si dokáži takhle hrát. A díky všem orgánizátorům, že to všechno zvládají a dávají lidem tuto možnost. V dnešní době nám nic jiného nezbývá, než se zasmát, zahrát si, zasoutěžit si, radovat se ze všeho, co nám život přináší. Takže Pepíku, Josefe, Joško a Jožánku……..držím palce. crazy

  27. Vladimír napsal:

    Dobrý deň. Aj Slovensko sa pripojilo k súťaži a dávame hlas môjmu vzácnemu strýčkovi,vojenskému pilotovi.Prajeme zdravie a krásne chvíle s Martuškou.

  28. Emma napsal:

    Správně crazy, uznávat jen radost, legraci a pohodu. Na druhou stranu mně názor pana Cyrila vůbec nepřekvapil. Je to přesně typ hodící se do dnešní doby. Nějaký smysl pro slušnost, poctivost je mu zkrátka cizí. Jediné, co tady dokáže, je ještě zesměšnit slušné a pohodové lidi, kteří ukážou na něco, co není zrovna správné. Věřím, že je i schopný panu Doležalovi ten soudek sebrat, protože důchodce už nic nepotřebuje, jen tady v téhle “tvrdé realitě” jak to nazval překáží. Cyrile, jsi hvězda, která taky bude jednou důchodce – pokud v té realitě přežiješ. A máš Crazy pravdu v tom, že i já věřím, že se pořadatelé nenechají podvést, hlasy zkontrolují a vše uvedou do pořádku. Znám je, jsou velice slušní, féroví a s takovými rádoby fandícími si vědí rady. Přeji hodně úspěchů. Fanděte, hlasujte a mějte radost ze života. Nenechte se odradit Cyrilem.

  29. Klára a David napsal:

    Vážená crazy a Emmo. Ty hlasy pro Josefa se mi také nějak nezdají. Vedl záhadným zpúsobem před panem Doležalem. To jste asi zapoměli.

  30. crazy napsal:

    Pro zábavu tady koukám v práci, ale hlasovat už nemohu, musím vydržet do zítřka. Ale když byste Klárko a Davide sledovali soutěž od začátku, tak byste viděli, že všem soutěžícím přibývají hlasy plynule, ale jen jednomu soutěžícímu naskočilo cca 150 hlasů během jediné noci. Programátor tohle určitě vidí a taky určitě vidí, odkud se hlasuje. Věřím, že to je průhledné. Pokud se hlasuje opravdu 24 h z jedné IP adresy, tak to je vidět. Nezastávám se nikoho, protože všichni soutěžící na to mají, ale jen si říkám, že tady tato soutěž je opravdu hra, že bychom se měli bavit. Dědeček nevyhraje ani milion, ani auto…takže o co jde. Ale opravdu by mě zajímalo, kde se najednou objevilo přes noc tolik fandů. Kdyby měl někdo tisíc hlasů a postupně – chápu. Ze začátku ano pan Josef vedl a vedení se střídalo s p. Ambrožem, to se mi zdála zdravá rivalita. 🙂 Vždyť ještě je čas a nic není rozhodnuto. Dědečkové BOJUJTE !

  31. admin napsal:

    Dovolte mi, abych uvedl k hlasování pár faktických připomínek. Kontrolou logu jsem zjistil, že všechny “sporné” hlasy, o kterých zde vedete diskuzi, pocházejí ze serverů t-mobilu. Těžko asi někdo zneužil takovou firmu k podvodu. Jsou zde bohužel jisté technické záležitosti, které opakované hlasování umožňují. V řadě případů je totiž IP adresa přidělována dynamicky, tznam. při každém přihlášení vám systém přidělí jinou adresu. Předpokládám, že tyto hlasy pocházely z jednoho telefonu s internetem, přes který bylo hlasováno. Takhle jde skutečně hlasovat nepřetržitě, ale nevidím na tom nic nelegálního, byť si o takovém jednání můžeme myslet svoje. Jediným zabezpečeným řešením by bylo umožnit hlasování pouze registrovaným uživatelům podle emailu, 1 email = 1 hlas. Redakci eurobabičky ale nenapadlo, že by částečně recesisticky míněná soutěž, kde se ani tak nehraje o ten sud piva, ale opravdu o sympatie, vyvolá takovou reakci. Zvažujeme i zrušení časového omezení hlasování a pak to bude o tom, kteří ze sympatizantů budou mít větší výdrž při klikání. Pak zase budou mít výhodu notoričtí nespavci ;-). Takže se omlouváme všem, kteří pojali hlasování jako zábavu, doufáme, že to budete brát s nadhledem, případně že využijete nových poznatků ke korigování skóre. Hodně zdaru.

  32. Libuše Novotná napsal:

    Tak jsem se vrátila z krátné dovolené. Tam jsem neměla přístup na internet a hlasovat nemohla. A nyní jsem zpět doma, chci poslat hlas, ale opět mám jen průběžnou výsledkovou listinu. Žádná možnost připsat hlas. Je to po zákroku admin. nebo se už hlasovat nebude? Nebo je opět chyba na mém počítači a asi zas počkat nějakou dobu?

  33. admin napsal:

    Paní Novotná, jen dotaz, nemáte na jednu IP adresu více počítačů? Mohl odhlasovat někdo na jiném a máte smůlu. Nicméně, redakce Eurobabičky se rozhodla, že bude odstraněno časové omezení, aby měli všichni rovné šance. Teď je to přátelé jen na vás. Kdo si víc nakliká, ten vyhraje. Teď jde o vaši výdrž a rozvětvenost rodiny a přátel ;-).

  34. Libuše Novotná napsal:

    Tak to je sranda. Nedokážu si představit, kam až se může počet hlasů do konce srpna vyšplhat.

  35. Hanička napsal:

    Dobrý den, jsem ráda, že náš dědeček takto krásně poskočil. Opravdu je to nej nej dědinek… držíme mu palce a klikáme každý den 😀
    a jsem ráda, že admini odstranili časové omezení i když : Kdy se bude narážet bečka? O Vánocích? hihi
    nám to neva my soutěžím pro radost – náš dědeček je abstinent 😉

  36. Libuše Novotná napsal:

    Dobrý nápad, narazíme jí bez ohledu na dědu, který vyhraje.

  37. Josef napsal:

    Zrušením 24 hodinového intervalu tato soutěž ztratila svoje kouzlo.Přes to, že mi vnukové i známí dávají stále své hlasy, přijedu na finále i bez umístění a bečku přivezu svoji. PS: Rozdělím se o ni se všemi.
    Děda Josef

  38. Staninka napsal:

    Ahoj všichni, zdravím kdo miluje svoje dědečky. Já tedy moooc a moooc a proto mu dávám svůj hlas. Dědečku Śebečku JSI NEJLEPŠÍ DĚDINEK, nejhodnější, nejmilejší a máme tě moooc a moooc rádi. A´t je s tebou pořád taková sranda aa´t stále záříš jak sluníčko.

  39. Libuše Novotná napsal:

    Tímhle způsobem hlasování už to není v žádném případě o sympatiích k některému dědečkovi.

  40. Cyril napsal:

    naopak, vzhledem k tomu že se to trochu vymklo, jak píšete, je to nejlepší řešení. Opravdový sympaťák se stejně pozná až když otevře hubu.
    Co chcete poznat z fotky madam.

  41. Libuše Novotná napsal:

    Jéééé Cyrile, Vaši teda “pusinku” bych chtělä poznat. Přijedete???

  42. Cyril napsal:

    Dobrý nápad, sejdeme se v Poděbradech, zabezpečte azyl.

  43. Libuše Novotná napsal:

    Azyl bude Cyrile, naklikejte tisícovku pro bráchu, sežeňte další sponzory a bude sranda. Už se těšíme – všichni.

  44. Libuše Novotná napsal:

    Azyl klidně bude, naklikejte tisícovku pro bráchu – má číslo 13 a bude azyl, bude sranda. Už se všichni těšíme.

  45. Dobromila napsal:

    Posílám hlas dědečkovi “šebečkovi”, protože je to skvělý chlap a jako eurodědeček určitě také vynikne.

  46. Vladimír napsal:

    Dobrý deň ! Ešte raz sa ozývam zo Slovenska.Zo sympatickej súťaže sa stalo súperenie rodín.No aj tak tejto súťaži fandím,aj keď niektoré rodiny nemajú toľko počítačov,aby mohli dostať svojho dedečka vyššie.Všetkým nominovaným dedečkom prajem pevné zdravie a pohodu v ďalšom živote,radosť z vnúčat a pravnúčat.Svoj hlas ale odovzdám môjmu vzácnemu strýčkovi,na ktorého som hrdý.Prosím,aby sa ostatní dedečkovia na mňa nehnevali.

  47. Libuše Novotná napsal:

    Ráda bych poděkovala všem, kteří posílají svůj hlas a fandí mému bráchovi – dědečkovi Josefovi. Je nejen výborný bráška, ale správný otec. Své syny vychovával od malička až do dospělosti úplně sám a neměl to vždy jednoduché. Vše ale dokázal zvládat přímo na jedničku. Naučil se šít, nebyl pro něho problém ušít oběma klukům rifle, upéct bábovku, vánoční cukroví, kynuté knedle. Navíc je úžasný sportovec, na kole má již ujeté kilometry nejen po celé naší republice, ale brázdí i po cyklostezkách rakouských, německých, polských. Nezkazí žádnou legraci, jako sourozenci – je nás celkem šest – se neustále scházíme, rádi se vidíme a je nám spolu dobře. I nyní držíme dědečkovi Josefovi palce a posíláme hlasy, tak jak on fandil mně a mé sestře, když jsme soutěžily v eurobabičce. Tak všichni vzhůru do toho, fanděte nám posílejte hlasy a pak si dáme to pivečko, ať vyhraje kterýkoliv dědula. Vždyť je to legrace, nejde o život. Všem hezký den.

  48. Šebková napsal:

    Zdravím,
    prosím co se dá udělat,aby při hasování nanabíhala instalace WordPress-admin,přes kterou se nedá vrátit zpět a hlasovat.

  49. Libuše napsal:

    EURODĚDEČEK 2011
    Ať si kde kdo
    co chce říká,
    každý máme favorita!
    Tlačítka jen jiskří
    v klikání jsme mistři!
    Na nikoho ohledy –
    soutěží se do středy!
    Ať vyhraje
    TEN či TEN –
    soudek musí z telky
    ven!
    Soutěžíme
    mladí, staří –
    tahle soutěž
    nás fakt baví!
    Vivat EURODĚDEČEK 2011!

  50. admin napsal:

    Překročili jsme 20.000 dotazů za den a databáze se občas zablokuje.Již se to řeší a mělo by být brzy vše v pořádku.

    Díky za pochopení

  51. cyril napsal:

    Tak se tady začínám usazovat. Je to tady bezva a ještě dostanu od Libušky pivčo.

  52. Libuše napsal:

    Pro pana Cyrilka:

    Kdybych byla
    dobrá víla –
    VŠEM bych pívo
    natočila…
    Ale že jsem
    jenom ženská
    (v důchodu)
    tohle kouzlo
    nesvedu!

    Na zdraví všem
    dobrým lidem!

  53. Libuše Novotná napsal:

    Aha, tak jsme tady dvě Libuše! Ta “jen” Libuše je lepší, protože umí krásně básnit, já jsem Libuše Novotná (Cyrile taky v důchodu), básnit neumím a pivko bude. Přeji hezký den všem co hlasují a fandí. Nashle v Poděbradech. Jak říkají moje vnoučata, “tam to bude hustý”.

  54. cyril napsal:

    Svět se mi otáčí naruby,
    když nesedím s pěnou u huby.
    Za pivo bych život dal,
    nevím jak to půjde dál.
    V hospůsce kde točí Svijany,
    měli by čepovat do vany.
    Pulitr je pro mě málo,
    ale vana, to by za to stálo.

  55. Libuše napsal:

    Dobrý den! Zdravím pana Cyrila, paní Libušku Novotnou a všechny, kteří se konečně, aspoň doufám, začali bavit! Milí “klikači”, přeji co nejméně mozolů na prstech, pevné nervy a vždy dobrou náladu! Těšíme se s manželem na závěrečné klání, doufám, že i Vy!. Z některých “klikačů” budou “klikaři” – ale co hlavně – prožijeme pěkné chvíle u televize!Momentálně probíhá lítý boj, my “bojujeme” za našeho Ambíčka (6), který je vzácným člověkem.
    Všechny soutěžící zdraví Libuše s manželem.

  56. Libuše Novotná napsal:

    Ano, ano, konečně je tady ta správna pivní skupina. Bavit se, užít srandu, navíc krásné počasí. Pane Cyrile, klobouk dolů, báseň je opravdu “jedná báseň”, to bych do Vás neřekla a to Vás ještě neznám. Věřím, že se v Poděbradech potkáme, tady zas tak moc nezáleží, jestli bude děda první, druhý, třetí. Teprve pak – jak jste řekl – se uvidí, jak kdo umí. A na to se těším. Není to celkem žádná legrace, jak jsem psala soutěžily jsme se sestrou (byla lepší) a taky trochu nervičky pracovaly. Tak jdu klikat. Jo jaké bude poznávací znamení v Poděbradech? Karafiát v h… teda v ústech, půllitr piva nebo obojí????? Hezký den.

  57. Šebková napsal:

    ahoj dědinku Šebečku, právě se dívám, že máš naklikaný rok narození naší dcerky a hnedle si vzpomenu, jak jste se ocitli v nemocnici a nádhermě jsi mi vyznal lásku./ i když opřený o zábradlí s kalnýma očima/ A je nádherné, jak se pořád lubinkáme.
    tvoje babička

  58. cyril napsal:

    Tak copak Libuško,nějak málo klikáte, brácha se Vám propadá.

  59. Libuše Novotná napsal:

    Kdepak Cyrile, špatný úhel pohledu. Jsme na druhém místě, Ti první včera opravdu zabrali, myslím, že museli odepsat klávesnice, počítače a nedej bože i nějaké klikače. Zatím to je dobrý, jak říká ten chlap, když padá ze střechy věžáku ve 20. poschodí. Tak jen fandí dál a hezký den.

  60. Marta napsal:

    Libuško Novotná, děkujeme za uznání!!! Našim “dědečkům ” ZDAR!!! Do tohooooooooooooo! Na hezké soupeření i shledání (doufám ) se těší Marta.

  61. Anys napsal:

    Přeji krásné ráno všem “klikačům”. Já včera vydržela jen do 23 h, ale vidím, že jste se všichni opravdu snažili. Posílám vzkaz “klikačům” dědy Josefa, jste skvělí, díky za to že jste. U nás v Ostravě už vykukuje sluníčko bude krásně. Běžte si užít krásný letní den. Věřím, že jsme ukázali, že si za svým favoritem stojíme a určitě i on nám ukáže v Poděbradech jsme neklikali nadarmo :-). Vypadá to, že bude jeden z mála krásných letních dní, neseďte u počítače a užijte si ho. Večer se sejdeme. Jak již tady psala moje sestra Libuška Novotná, náš brácha – děda Josef je nejen úžasný brácha, ale hlavně skvělý táta a děda. A to potvrzuje i tím, že je po 7 hodině ráno a on se již připravuje s vnoučaty na výlet na kolech. Bráško – zatím je to dobrý !!! Anys

  62. Libuše Novotná napsal:

    Ano milá Anys – Aničko,zdraví Tě sestřička a opravdu hlavní je sluníčko venku i v duši. Ukázali jsme, že to taky umíme a to stačí. Jsou i jiné světské radosti – já jdu na procházku se psy, musím pokosit zahradu, přijedou vnoučata z dovolené, musím posbírat švestky do sudu a další. Hezký den.

  63. Oldřiška Doleželová napsal:

    Zdravím sestřičky,taky klikáme jako o život ,jako kdyby jsme soutěžily samy.Oli a Katka z Kruhů :-))

  64. Libuše Novotná napsal:

    Oli, my děkujeme i dědek Josef – brácha, doufáme, že přijedeš do Poděbrad. Už se tam všichni těšíme, bude to supr. Ostatně jako každý rok.

  65. Anys napsal:

    Ahoj Oli, však soutěží náš brácha – děda Josef, je to supr, že klikáte. Takže kliká celá rodina. Těšíme se, že se všichni uvidíme v Poděbradech. Ostrava zdraví Olinku a Katku do Kruhů, Libušku do Náměště a KLIKEJTE 🙂

  66. Přátelé napsal:

    Držíme palečky pane Doležal, fandáme celá firma a těšíme se že vyhrajete.
    Máte na to !!!

  67. Cyril napsal:

    Vzkaz pro Milušku,

    poznáme se podle toho, že budu mít triko s nápisem VIAGRA – test persone.
    Přeji, ať Vám dobře zrají švestky v sudu.

  68. Ještěřice napsal:

    ahojky Libuško,tak taky fandím,syn už na to přišel jak to mam dělat ,a posílat 13 hlas a je to supr,to je adrenalín sledovat skore,dnes jste vyskočili tak kupředu a udržet se,pačko všem H

  69. jesterice napsal:

    ahojky Libuško,tak muj prstík fandí bráškovi,už jsme přišli jak ,tak mi to jde,je to senza sledovat skore,držíte se tak kupředu,pačko všem a dobrou náladu přeji Hančí

  70. Ctirad napsal:

    Cyrile, bráško, je sice s Tebou legrace, ale to triko už zahoď.

  71. Oldřiška Doleželová napsal:

    Do Poděbrad dorazíme, není to tak daleko.Klikejte o závod. Čau oli

  72. Ctirad napsal:

    Vivat EURODĚDEČEK !!!

    Už se konec blíží,
    cítím to už v kříži.
    Ale klikám dál a dál,
    to Vám jasně povídám.
    Na finále se těšíme,
    jak to tam roztočíme.

  73. Libuše Novotná napsal:

    Nevím Ctirade komu fandíte, ale je fajn, že klikáte. Podle jména zřejmě nesoutěžíte, což je škoda. Je vidět, že máte smysl pro humor. Jo, jo, do Poděbrad se všichni těšíme, vypadá to, že bude legrace – ostatně jako vždy na Eurobabičkách. Přeji hezký den. Taky klikám a fandím.

  74. jesterice napsal:

    Na zahrádce je odpočinek,
    a u kafíčka je pohoda,
    za to hlasování je droga,
    kterou znájí příznivci-
    ====eurodědeček========

  75. Marta napsal:

    Ambrožkovi
    Stojím v úžasu nad každým novým setkáním.
    Objevuji v tobě svět a sebe.
    Jsi mé zrcadlo a já jako hladina řeky
    ti také vracím tvoji podobu.
    Štěstí člověka může být prosté a tiché.
    Stačí jen žít svou lásku
    a neptat se na vteřiny, hodiny, dny a roky.
    Když stále trvá, léty nešedne,
    ale rozkvétá
    modrou barvou čekanek…

  76. Anys napsal:

    Přeji všem krásný večer, koukám, že se s básníky “roztrhl pytel”. Věřím, že v Poděbradech se naši soutěžící předvedou v plné kráse, nejen jako básníci, ale jako správní chlapi. Náš tým “klikačů” se už nemůže dočkat výkonů všech soutěžících. Tak trénujte, ať to stojí za to. už se moc těšíme. Anys

  77. Marie napsal:

    Hlavně ane, ane, anekdoty, ty má každý rád.
    Ane, ane, anekdoty dokáží rozesmát.
    A tak se těšíme a cosi tušíme,
    že to bude supééééér.

  78. Cyril napsal:

    Tak Vás tady po vikendu vítám, zase jsme se koukám sešli v plné sestavě, popíjím si pivčo a asi se mi bude tady po tom klikání stýskat. Kdo mi poradí, kde bych si mohhl takhle dobře zaklikat? Když se nám to tady Už chýlí ke konci.

  79. Anys napsal:

    Cyrile, nějakou klikačku vymyslíme. Jsme bezva parta, tak v Poděbradech vymyslíme co dál. Kde budeme zase klikat, bavit se, popíjet kafe a pivíčko a klikat a klikat a klikat.

  80. Libuše napsal:

    Milí přátelé!
    V klikání jsme ve finále – všichni bojovali jako lvi!
    “Čečotky” a “Vigláš-parta” – ti nejvíce si hráli
    o prvenství mezičase navzájem se rvali!
    Ať je to tak, nebo tak – hlavně, že netrefil nás šlak!
    Všichni jsme se pobavili – to hlavní nás teď čeká –
    proudem pívo poteče nám – ať je z toho řeka!
    VIVAT EURODĚDEČEK 2011!!!

  81. Šebková napsal:

    Milí známí ” klikači ”
    nejen Čečotky a Vigláš parta,
    ale taky i my – dědi Šebi a pan Doležal, nedělají chyby.
    Klikáme však, jak se dá, bolí z toho prsty,
    ale vyhrát s abstinentem,
    to by bylo ” hustý “.

    Naše parta za Šebečka – do Poděbrad se těší,
    fandíme tam všem dědečkům, aby byli svěží.

  82. Vladimír napsal:

    Dobrý deň ! Naposledy sa ozývam zo Slovenska.Mal som tú česť,zúčastniť sa hlasovania.To,že vyhral môj strýko ma teší.Všetkým dedečkom,v Čechách,na Morave a Slovensku prajem pevné zdravie a veľa krásnych chviľ,strávených v spoločností detí,vnúčat a pravnúčat.
    To Vám všetkým praje Vladimír zo Slovenska

  83. Marta napsal:

    Naše milá rodino, přátelé i příznivci. Děkujeme za váš čas, smysl pro hru i sympatie, které jste projevovali “našemu synkovi” během celé soutěže…Díky vám všem je Ambrožek ve finále a teď už musí bojovat sám za sebe. A v “bojovém nasazení” nikdy neuhýbal!!! Snad to zvládne i teď – NAPOSLEDY. Vaše Marta.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *