HLEDÁ SE KRÁLOVNA BABIČEK ČR a SR 2012

Chtěli bychom pozvat Vás, babičky, dámy v nejlepších letech na již sedmý ročník prestižní, oficiální soutěže MISSIS EUROBABIČKA 2012 České a Slovenské republiky. Uvítáme všechny, které dokáží pozitivně prezentovat svoji osobnost a překypují smyslem pro humor, šarmem a elegancí. K přihlášení stačí řádně vyplnit a odeslat níže přiložený formulář. Podmínkou je pouze vlastní vnouče.

Po uzávěrce 30. dubna 2012 bude vybráno,  maximálně 90 soutěžících, které pozveme na základní castingy, jenž se budou konat v měsících květnu a červnu v Praze, Hradci Králové, Plzni, na hradě Jimlín u Loun Olomouci, Brně a případně také na Slovensku. Další místa můžeme doplnit dle regionů s největším počtem přihlášených. V září proběhne semifinále na které pozveme minimálně 12 nejlepších z castingů. Do finále postoupí 8 nejlepších, které se utkají o korunku královny babiček pro rok 2012.

Na závěr ještě připomínám všem babičkám bez rozdílu státní příslušnosti, které mají smysl pro humor, chtějí všem předvést co dovedou a v čem vynikají, že uzávěrka soutěže je 30.dubna 2012.


Přihlašovací formulář:

Chyba: Kontaktní formulář nebyl nalezen.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *