Projekt EUROBABIČKA překonává další hranici.

Mezi naše partnery jsme přivítali zástupce z Polské republiky. Je jím aquapark WODNY ŚWIAT Kudowa Zdrój. Má vše, co má správný aquapark mít. Klasický 25 m bazén, rekreační bazén, dětské brouzdaliště, 92 m dlouhý tobogán, saunu, solárium, whirpoole, bowling, fittnes, jako speciality umělou řeku a gejzír. Voda se ošetřuje solí bez použití chloru a je ohřívaná sluncem.
Návštěvníky přivítá přívětivý personál, pořádek, čistota a dokonalé technické vybavení. Vhodné místo vodních radovánek pro celou rodinu za příjemnou cenu. Pro návštěvníky, kteří přijedou z České republiky, je to autem asi 10 minut z Náchoda. Pokud si naplánujete delší pobyt, můžete navštívit malebné lázeňské městečko Kudowa Zdrój, náročnější turisté si jistě nenechají ujít návštěvu poutního místa Wamberszice, ti zdatnější mohou zavítat do Karlowa, kde se nabízí výstup na dominantu Sczelinec Welky nebo pískovcové bludiště na Blednych Skalach.
Ti, co rádi výhodně nakupují, určitě najdou co hledají v rozsáhlé tržnici na kraji Kudowe Zdróji. Je toho opravdu mnoho a těžko se dá vše stihnout za jeden den. Podmanivý kraj si Vás získá, že se budete rádi vracet.
Možná se tu setkáte s Eurobabičkami, které dostanou od našeho partnera poukázky na pobyt v aquaparku WODNY ŚWIAT. Pokud byste měli zájem, redakce Vám poskytne bližší informace.

  1. michal napsal:

    A ještě mohu doplnit – dá se tam koupit podstatně levnější benzin nebo nafta.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *