Seznamte se s naším hlavním mediálním …

… partnerem ze Slovenské republiky. Je to portál mladých humanistů, jehož správcem je Ján Parada.

Rok 2012 byl vyhlášen jako Evropský rok aktivního stárnutí a solidarity mezi generacemi. Začátkem roku jsem si proto více všímal témat, které se týkají starší generace.

První článek o 7. ročníku prestižní soutěže MISSIS Eurobabička 2012 České a Slovenské republiky byl zveřejněn 26. 1. 2012. A za tři dny, 29. 1., byl zveřejněn článek Evropský rok aktivního stárnutí a solidarity mezi generacemi.

O něco později, 28. 3. 2012, byl zveřejněn článek o celoročním partnerském projektu Řetěz zkušeností – most generací, který na podporu seniorů vytvořily Místní úřad Bratislava-Petržalka a Nadace Orange. Chci zmíněním tohoto článku ilustrovat zájem mladých humanistů o starší generaci, které za mnoho vděčíme.

A právě soutěž Eurobabičku vidíme jako jednu z forem, jak mohou i mladí lidé pomáhat při zviditelňování a vzdávání úcty seniorům.

Mladí humanisté by chtěli vzkázat slovenským babičkám, aby neváhaly, a našly v sobě dostatek odvahy zapojit se do soutěže Eurobabička. Ukažte mladším generacím, že jste tady, protože si zasloužíte naši pozornost.

Vyjádření poskytl Ján Parada, správce Portálu mladých humanistů. Celý článek si v originále můžete přečíst zde, po rozkliknutí odkazu: www.humanisti.sk/showpage.php?name=eurobabicka

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *