To tu ještě nebylo …

… finalisky se budou moci honosit luxusním spodním prádlem od nového partnera. Stala se jím firma LINIA P-T, s.r.o. se svou značkou MENÁDA.


Firma LINIA P – T, s. r. o. vyrábí ryze české spodní prádlo pod značkou MENÁDA. Firma byla založena v roce 1993 jako sdružení fyzických osob a navázala na historicky dlouholetou tradici šití dámského spodního prádla v podkrkonošském městě Trutnově. V roce 1996 byla firma přetransformovaná na společnost s ručením omezeným a v této podobě funguje dodnes.
Vyrábí kvalitní, cenově dostupné české spodní prádlo, vhodné pro všechny věkové kategorie, zejména se specializují na ženy středního a vyššího věku. Název značky MENÁDA, který si v roce 2010 zvolili, vychází z řecké mytologie a znamená „žena – vášnivá, smyslná.”
Materiály, které používá pro výrobu dámského spodního prádla, jsou buď od předních českých firem, jako je např. PEGA, TYLEX nebo ELAS, ale také renomovaných zahraničních firem ze zemí EU, např. ze Španělska, Francie, Itálie, Německa apod. Výrobní program firmy uspokojí i ty nejnáročnější zákaznice. Řídí se požadavky trhu, ale také se snaží, aby dámské spodní prádlo bylo srovnatelné s módními trendy.
  1. Milena Liptáková napsal:

    TAKOVÉ LUXUSNÍ PRÁDÉLKO??? To budeme sex- bomby, jen aby v tom hezky vypadala babičkovská figura, je možnost ještě před promenádou obrousit kypré tvary?? Těším babča Milča z LOUNSKA

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *