1. Renáta Hlobilová napsal:

    Překrásné tablo.Skvělá práce, paní Tauchmanová !

  2. Kamil mládek napsal:

    Někdo bere vše kolem 21. prosince na lehkou váhu, ale tím dělá velkou chybu. Já však nechci panikařit, ale také něco podcenit. Na jednom místě, kde by případné nepříznivé vlivy měly být minimální jsem si pronajal apartmá v penzionátě. Připravím dostatečné zásoby jídla, pití a základních potřeb. Ještě bych uvítal společnost / ve vší počestnosti/ milé a sympatické dámy, věk nerozhoduje. Kontaktovat mně můžete na adrese : kamilmladek@email.cz .

  3. Ctirad napsal:

    A pro kolik lidí to máte zajištěno ?

  4. Kamil Mládek napsal:

    Ahoj Ctirade, díky za dotaz. Překvapilo mně, kolik se mi hlásí milých a sympatických dam, které mají zájem o relativní bezpečí na uvedené dny. Proto bych tě také rád pozval,pokud by jsi měl zájem. Podrobnosti domluvíme telefonem, pošli mi prosím Tvoje číslo na výše uvedenou emailovou adresu.
    Čas se krátí, proto si pospěš.

    Kamil Mládek

  5. Kamil napsal:

    Web Eurobabička, to je opravdu bomba. Kam na ty nápady chodíte? I novinky už od Vás opisují. „Novoroční projev nanečisto.“

    Soutěžící ale bodují.

  6. čtenář napsal:

    Babičky hlídejte si své projevy, aby nebyly někde použity.

  7. Jana Přibylová napsal:

    Milé Alenky,Eliško,Danko,Naďo a Jarko.Moc vám držím palečky a jsem strašně ráda,že jsem vás všechny poznala.Jste úžasné!Zdravím a opatrujte se.Jana Přibylová

  8. Denisa napsal:

    Krásný web, šarmantní dámy… nicméně ta příšerná pravopisná chyba je do očí bijící. „Kdyby Vás hypoteticky požádal o ruku arabský šejk a Vy by jste nabídku přijala“ … Já bych, ty bys, on by, my bychom, vy byste, oni by… víte, u oficiálních stránek by to chtělo držet se alespoň minimálně pravidel českého pravopisu. Přeji mnoho úspěchů, ale tu hrubku opravdu opravte!

  9. Petra Štěpánková napsal:

    Dobrý den,
    moc fandím celé soutěži a pořadatelé mají mé velké uznání za kreativnost a kvalitu. Ráda bych ale navrhla ještě jedno bodované kritérium a to rychlost odpovědi. Některé dámy jsou rychlé a pohotové, ale tratí na tom, že ostatním poskytnou vodítko. Soutěžících je 24 a mít 24 nebo 1 bod je rozdíl.
    S pozdravem Petra Štěpánková

  10. Redakce EB napsal:

    Paní Štěpánková , od 5. otázky budou odměňovány rychlé a pohotové dámy bonusem 14 bodů( do 24 hodin po vyhlášení). Za každý další den budou tratit 2 body. Poslední den pak již bude bonus 0.

    Vše ještě oznámíme na webu s novou otázkou.

    redakce EB

  11. jesterice napsal:

    Nejde o to milá paní Petro,že rychlé a pohotové, ale o možnosti sedět u počítače,každý tuto možnost nemá,přesto že je moderní doba ale je pravda soutěž je soutěž,přeji všem klidné a hezké dny Hanka

  12. Maru napsal:

    Ano, jsou takové babičky, které pracují a není jich málo, takže to není spravedlivé. Jsou to dámy, které mají možná víc povinností než jiné ženy. Nepíši to nazlobeně, ale Misky mají jiná pravidla. Mějte se krásně a těším se na příspěvky. Jste všechny OK.

  13. Alena napsal:

    Já myslím, že má každá stejné podmínky. Musí ale sama chtít. Jednou nebo dvakrát týdně není tak moc si přečíst zadanou otázku a odpovědět včas. Nic není zadarmo. To by pak nebyla žádná soutěž o super babičku.Je zákonité, když nejde jenom o klikání ale musíte něco zvládnout, že bude někdo lepší nebo horší. Měla by přece vyhrát ta nejlepší, která si nestěžuje, ale něco pro výhru obětuje.

  14. Jana napsal:

    Nezlobte se Maruško ale, já jsem také pracující důchodkyně a také mám málo volného času.
    Když si sednu večer k počítači,bývá to tak okolo 10 večer,nehdy otávená lidmi, nebo nepříliš povvzbuzujicími aktualitami v televizi. Vyhledám hned Eurobabičku, kde si odpočinu a vduchu trošku závidím i je mi líto, že jsem nebyla také vybrána do superbabičky.Brala bych to jako relax a trošku toho adrenalinku také neuškodí.

  15. Jana napsal:

    To tady ještě nebylo, seskok padákem pro všechny soutěžící. Ráda bych však byla při tom až budou výsadkáři manželé Tauchmanovi. Prosím o informaci kdy a kde to bude.

  16. IVA napsal:

    Věřím, že o této akci budete včas informovat, také bych se ráda přijela podívat.

  17. Jana napsal:

    Po přečtení zadání úlohy se již teď ohýbám smíchy a představuji si, jak asi některé soutěžící dokáží vykličkovat. Na odpovědi se těším.

  18. Kamil Mládek napsal:

    Všude je to asi stejné, tedy myslím se psy. Náš Amur většinu času tráví v posteli. S jednou vyjimkou, a to když se v okolí hárá fena. To je jako pominutý. Až se sejdou v hotelu babičky se svými psy a bude-li tam také hárají se fena to bude pěkné rodeo

  19. Felix napsal:

    Když jsem viděl další díl seriálu MISS České republiky a přečetl si názory na Novinkách c.z. téma – Česká MISS 2013, nedalo mi to podělit se o můj názor zde, na soutěži pro babičky.
    Tak vychrtlý holky bych zakázal pouštět do televize. Na jedné straně se diví, že malé holky trpí anorexií, a pak v přímém přenosu volí právě takové anorektičky

    Ale dámy-babičky, opravdu musí něco umět a vše co předvedou je přirozené,dokáží člověka pobavit a zahřát u srdíčka.
    Umí vařit,šetřit,pěkně breptat a dokáží rozdávat lásku a pohodu.Nemusí mít šaty za padesát tisíc,nemusí mít náušnice za dva miliony a nemusí se promenádovat v plavkách na jevišti.
    Navíc jsou krev a mlíko, to patřilo vždycky k naší národnosti.
    F.

  20. Jarmila napsal:

    V podstatě souhlasím s panem Felixem, jenom bych chtěla zmínit další aspekt. Soutěžící MISSKY mi připadají jako loutky bez nápadu a invence na rozdíl od zde soutěžících SUPER BABIČEK, ze kterých vyřazuje v celém spektru nefalšované osobnostní kouzlo. Tento můj dojem může být ale zkreslen tím, že se zde letos představuje TOP desetiletí.

  21. Karolína napsal:

    Zbožňuji pana Trošku a jeho filmy a je mojím velkým snem si alespoň jednou v nich zahrát i třeba drobnou roličku nebo v komparzu. Chtěla bych se zeptat, že kdybych poslala svoji fotku jako penzistku, jesli bych se mohla dostat do výběru na mistrův nový připravovaný film. Přijedu kamkoli.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *