V součinnosti se STUDIEM DL jsme…

připravili pro naše finalistky BEAUTY DEN. Pod vedením profesionálních lektorů se zdokonalí ve vystupování, modelingu, rétorice a dalších oblastech, což jistě uplatní při finálovém galavečeru.

BEAUTY DEN se uskuteční 31. srpna / v sobotu / od 13. hodin , v penzionu Barunka ve Zlíči, který se nachází při vstupní bráně do Babiččina údolí.


Navigace k zámku Ratibořice :

GPS: N 50° 24′ 54.083″
E 16° 3′ 9.432″



STUDIO DL …


již 5 let oblékají své spokojené zákazníky. Zaměřují se především na zakázkové šití modelového oblečení pro dámy i pány – kostýmy, šaty, kabáty, pláště, společenské oděvy pro každou příležitost. Rádi plní přání svých zákazníků i pro ty nejnáročnější. Ke každému mají individuální přístup a poskytují nadstandardní servis.

K zákazníkům STUDIA DL patří především ženy, které vyžadují svůj jedinečný styl v odívání, prosazují svoji originalitu a sebevědomý vztah k životu. Módní návrhářka Dagmar Levstek je zárukou dokonalé orientace v aktuálních módních trendech.

Předností jejich práce je zcela ruční výroba, dbají na vysokou kvalitu zpracování jednotlivých modelů.

Nabídka materiálů je z tuzemska, ale i ze zahraničí. Nabízí značkové materiály jako např. Dolce Gabana, Emilio Pucci, Roberto Cavalli, Gucci, Chanel.

Nabídku jistě ocení i firemní klienti, kterým nabízí komplexní služby, od úprav oděvů, až po zhotovení oděvů na míru a celkový firemní dresscoding.

STUDIO DL pořádá různé eventy, módní přehlídky, kurzy odívání, stylingu a modelingu, festivaly a veletrhy módy a v neposlední řadě i svatby na klíč.

Na spolupráci se těší módní návrhářka Dagmar Levstek a její profesionální tým.

.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *