V právě končícím roce …

jsme si všichni dokonale užili soutěže Superbabička desetiletí České republiky 2013. Od začátku roku probíhala internetová soutěž v deseti disciplínách. Poté následovala zemská kola v Brně a Lázních Mšené, ze kterých postoupily nejlepší do semifinále na ranči Jedraž. Osmička finalistek ve strhujícím finalovém galavečeru v hotelu Bílá růže v Písku předvedla to nejlepší co bylo doposud v této kategorii u nás k vidění.

A jako bonus navíc pro všechny naše příznivce jsme připravili vyvrcholení celého projektu Silvestrovskou superbabičku desetiletí v Lázních Teplice nad Bečvou.

Pro ty, kteří nemohli být při tom jsme připravili zábavný program, který bude na sváteční dny nainstalován na našich stránkách. Máme se na co těšit.

Závěrem bychom chtěli popřát šťasné, pohodové a veselé prožití vánočních svátků našim soutěžícím,  patrnerům a všem příznivcům.

Vlaďka a Vládimír Tauchmanovi.

  1. Eliška Lantová napsal:

    Ahoj Vláďo a Vlaďko!
    Díky za přání k pohodovým svátkům, jsem důkazem toho, že místo smejčení a pečení brouzdám na stránkách EB a koukám na novinky. Pohoda nade vše a žádné stresování, ať nám babičkám je jen dobrá nálada k mání. Díky dárkům od sponzorů mám mouku na cukroví, to upečeme s vnučkami, možná, kdo ví..třeba s dědoušem. Před sebou mám i naději, že na Silvestra sponzorskou klobásu pokoušem! Mimochodem jsou vynikající a do Silvestra už dávno mizí v mých útrobách, firma Prantl určitě o odbyt nemusí mít strach!!! Díky i všem ostatním sponzorům, kteří v době krize přispěli na naše babičkovské dovádění a znovu poděkování Vlaďce i Vláďovi. VŠEM HLAVNÉ ZDRAVÍ,POHODU A HODNĚ ELÁNU DO DALŠÍHO ROKU PŘEKVAPIVÝCH UDÁLOSTÍ, KTERÉ NÁS DRŽÍ NAD VODOU ! (NEBO TROCHU POTŘEBUJEME UMĚLÉ DÝCHÁNÍ?) VŽDY SE ALE ZHLUBOKA NADECHNEME A JEDEME DÁL !!!:)

  2. Renáta Hlobilová napsal:

    Milé známé i neznámé babičky, přeju vám krásné vánoce a pohodový rok 2014 !!!!
    Neztrácejte humor šarm a elán. Vaše Renáta Hlobilová.

  3. Eliška Volmutová napsal:

    Nejsou třeba vzletná slova,
    zopakuji zas a znova,
    že mi s Vámi krásně bylo,
    teplo u srdce a milo.
    V novém roce přeji štěstí,
    elán ať Vás neopustí,
    trochu lásky,trochu zdraví,
    ať Vás život stále baví.
    Vždyť regulérní blbnutí,
    omládnout nás donutí.
    Tedy štěstí zas a znova,
    přeje babča Volmutová

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *