Alena Várošová – druhá vícemissis…

Eurobabička 2014 nám napsala v krátkém medailonku.

Jsem Alena Várošová a narodila jsem se v malém městě Mohelnice, kde jsem se  vyučila v oboru elektrotechnik učńovskou školu. Po nějakém roce dálkově SZTŠ obor ekonomika.Vychovala jsem dva syny a celé roky jsem vdaná a stále žiji  v tomto městě, kde jsem celý život pracovala jako administrativní pracovnice, než jsem šla do důchodu, v cestovním ruchu. Jsem skromná i když navenek tak nepůsobím, pracovitá, pohodová, mám ráda upřímnost.

Jsem obyčejná ženská se svými klady i zápory.

Chtěla jsem mnohokrát poděkovat za uspořádání této akce EU 2014, která probíhala v naprostém klídku a pohodě bez problémů. Načerpala jsem touto i mou prvou soutěží nové, poznatky, zkušenosti, poznala jsem nové lidi a pohled z jeviště do publika. Lidičky v publiku úžasní, jejich milé úsměvy a rozzářené oči, potleskem mi dodávali tolik odvahy, kterou jsem potřebovala.Také děkuji za vzornou obsluhu, jak při semifinále, tak i při samotném finále místním, ochotným ženám.

S přáním hezkých dní Alena Várošová




  1. Aleš Pazdera napsal:

    Paní Alena neměla svůj den, proto skončila třetí. Kdyby měla svůj den, tak by vyhrála.

  2. Alena napsal:

    Pane Pazdera,
    tomu sám nevěříte co píšete?Nevěřím na pohádky,z pohádek jsem trochu vyrostla,už jsem velká holka a nežijeme v pohádce.Ale je tady tvrdá realita.Díky za komentář,ale to už neřešte,nechci se k tomu vyjadřovat a v něčem se stále vrtat,co je dávno bezpředmětné.Na všechno mám svůj názor a svůj úsudek.Samozřejmě vítězkám výhru přeji a nejen jim,ale všem holkám – babičkám,některé byly lepší v semifinále např.Bohdanka,Irenka.Olinka,jak ve finále.Bábinka Boženka zvládla oboje disciplíny na jedničku.Jim patří jedno velké poděkování.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *