Podpořte naše semifinalistky…

Záznam semifinále budete moci shlédnout začátkem října na webu Eurobabička.
Semifinalistky se již připravují a proto je teď vhodná doba  podpořit tyto odvážné charismatické dámy – babičky.


Milé soutěžící Eurobabičky 2016 !
Vím, jak je to náročné co nejlépe se připravit na semifinále. Najít prima vtip, scénku, písničku nebo vymyslet něco pěkného, co zaujme diváky i porotu Eurobabičky. S napětím jistě očekáváte i vystoupení ostatních semifinalistek. Ale všechna námaha a shon se všemi připravami stojí určitě za to, když při vystoupení kolem sebe rozdáváte radost a všichni se dobře baví. A pro každou z Vás je to  již nyní nová zajímavá zkušenost a  semifinále bude určitě pro Vás krásným nezapomenutelným zážitkem.
Přeji Vám hodně sil, pevné nervy :-) a na setkání s Vámi v Bystřici nad Pernštejnem se těší

Blanka, Eurobabička 2014

________________________________________________________________________________

Vážené, milé a smysluplné semifinalistky.

Jste všechny dokonalé, úžasné a každá z vás je originální. Jsem ráda, že právě vy jste se dostaly tak daleko a že si užijete celý průběh soutěže “ Eurobabička 2016″.  Vážím si vás, že dokážete rozdávat úsměvy, obdiv, radost. Dejte tomuto dni šanci, aby se stal pro vás tím nejkrásnějším dnem vašeho života. Až se mi tají dech, když si vzpomenu na vaše vystoupení. Všichni budeme vnímat všemi smysly kouzlo vašeho soutěžního klání,  kterým nás obdarujete. Tak moc se těším na setkání s vámi v útulném, krásném penzionu Hotelovka v Bystřici nad Pernštejnem. Nezáleží, jak výsledky nakonec dopadnou, pro nás jste vítězky všechny.
Velký dík, že vás poznáme všechny osobně.
Marie Starová EB 2012

  1. Vera Novakova napsal:

    Dekuji za tak milou podporu. EB Vera

  2. Alen napsal:

    Vážené semifinaisty,babičky a zralé ženy.
    Nastává čas,kdy se bíží semifinále,které si každá uřijete dle svých představ ve formě zábavy a smíchu.Jistě nebudou chybět scénky,písničky a vyprávění v příjemném prostředí krásné Vysočiny.
    Každá máte své kouzlo osobnosti a každá svůj šarm,tak ukažte všem,co je ve vás skryto.Chce to jen trochu odvahy,veselou mysl a dokázat si,že jste čupr babky a že na tu Eurobabičku 2016 máte,že jste by
    ly ve správný čas na správném místě na kastingových výběrech.
    Přeji vám všem hodně úspěchů,mám tam taky své želísko v ohni a ať postoupí jen ty nejlepší.Nikdy si nepřipouštěte, že to, či ono nedokážete.Musíte si věřit,myslet poitivně,být tak trochu sebevědomé a zároveň čestné.
    Věřím,že nás nezklamete a odnesete si nevšední zážitky ze soutěže,ale i získáte nová přátelství.Hodně úspěchů.

  3. Teteza napsal:

    Obdivuji odvahu všech soutěžících, držím palce, ať se semifinále vydaří.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *