1. […] Video – senior klub Jablonec nad Nisou […]

  2. Ivana Kolaříková napsal:

    je to super, hlavně to, že veškeré akce pro seniory pořádají sami senioři

  3. Alena B. napsal:

    Z videonahrávky je patrné, že se jedná o velmi aktivní seniory, kteří mají nápady, chuť dělat něco pro sebe i pro druhé a mají k dispozici zázemí, kde mohou své aktivity realizovat.

  4. Markéta napsal:

    Je zřejmé, že se pro seniory v Jablonci dělá hodně, mají možnost využívat prostory zdarma, město je podporuje a z akcí je vidět, že se nejedná o žádnou masovost, to zjevně není smyslem a účelem, je velmi dobře, že akce pořádají a organizují senioři pro seniory.

  5. Bohuslav napsal:

    Důležité pro seniory je nejen dělat něco pro svoje blízké, ale aktivně užívat i svůj čas a věnovat se svým zálibám. V Jablonci n. Nis. to umožňuje s podporou města Klub seniorů. Velmi oceňuji tento přístup a práci lidí, kteří se na umožnění této činnosti podílí.

  6. Katyhav napsal:

    Skvělé aktivity, které brání sociální izolaci našich babiček a dědečků. Vyžití, které si sami připraví a přátelé, které si sami vyberou. Díky

  7. Pošmourná Vlasta napsal:

    Vše, co pro nás seniory připravujete je perfektní. Velice příjemná atmosféra všech pořádaných akcí.Za vše celému kolektivu Spolkového domu z celého srdce děkuji. Pošmourná Vlasta.

  8. Petra Břeňová napsal:

    Senioři seniorům. A tak to má být 🙂 Držím pěsti do finále!!!

  9. Pavel Bulíř napsal:

    Dobrý den.
    Nedopatřením jsem vymazal kontakt na jablonecký dům seniorů, který pořádá pro své členy besedy, přednášky, ale i zájezdy. Jistá skupina prošla trasou Naučné stezky v obci Světlá pod Ještědem a následně pak klub navštívilo několik členů výboru Sdružení rodáků a přátel kraje Karoliny Světlé. Já jsem se na jisté doporučení ve prospěch důchodců v kraji libereckém nabídnul, že bych v případě zájmu uskutečnil přednášku na téma Karolina Světlá, její žovot a dílo a bylo mi myslím si paní Svobodovou ? tehdy sděleno, že by to bylo brzy, ale někdy na podzim, spíše na jaře příštího roku, že ano. Protože jsem za poslední 2 roky získal takové informace, které nejsou nikde publikovány, ani zmíněny /na rozdíl těch popsaných blábolů a nepravd /, tak bych se o vše zajímavé s těmi, kteří mají o toto téma zájem podělil. Navíc tento rok je uprostřed významných výročí, vzrahujících se k spisovatelce a průkopnici ženského hnutí Karolině Světlé. Zítra se chystám do Jablonce n/Nis, takže bych se v případě zájmu mohl i zastavit a říci si více.
    Přeji hezký den.
    Pavel Bulíř / 1940 –
    Světlá pod Ještědem

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *