Medailonek semifinalistky Máří Knické

Jmenuji se Maří Knická, narodila jsem se stejný den jako Karel Gott, ale o 15 let později ve spokojené rodině. Mám o 3 roky staršího bratra. Otec byl vášnivý motorista, takže jako děti jsme v sestavě několika rodin vyráželi na motorkách po krásách česka. Jelikož mě maminka měla až ve svých 41 letech a moc toužila po vnoučatech, tak jsem toto vyrovnala tím, že jsem se v 17 letech vdala a v 18 letech porodila mamince vnučku a později vnuka. S manželem jsem žila až do jeho smrti před dvěma lety.
Pracovala jsem 30 let jako prodavačka, později jako vedoucí prodejny potravin, kde nebyla nouze o příběhy, radosti i starosti. Vždy jsme vše s kolektivem 12 žen zvládly.
Bydlím ve Dvoře Králové nad Labem kde je ZOO safari. Volné chvíle jsme jako rodina nejraději trávili na výletech po hradech,zámcích a přírodních krásách. O dovolených jsme nejčastěji stanovali. Děti se postaraly, abych i já měla vnoučata a to čtyři.U třech z nich jsem dokonce asistovala při porodu. S vnoučaty jsem vždy trávila každou volnou chvilku,na chalupě, na kolách,na bruslích, plaváním, nebo na koních. Nyní vnoučata odrostly a tak pokračuji v cestování nejen po krásách českých, ale i v zahraničí se svým přítelem.
Jsem vždy připravena každému pomoci,poradit a rozhodně neskazím žádnou zábavu, smích a legrace je moje koření života.Moje hlavní životní přesvědčení je, že každá i drobná radost je nejlepší pro lepší život můj i všech mých blízkých.
V soutěži se těším na setkání s novými lidmi, prostředím a zábavou pro babičky.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *