Nezoufalky budou fandit

V letošním ročníku se nám podařilo získat pro náš projekt EUROBABIČKA zajímavého partnera. Jsou to NEZOUFALKY.CZ, tedy Klub žen s nadhledem, které si nezoufají, že už jim není pětatřicet a hledí si život užívat. „Snažíme i s těmi méně či více křížky na zádech koukat, aby byly prima zážitky, zábava a trocha legrace,“ říká zakladatelka klubu Eva Houserová. „I když nám společnost dala cejch na čelo, protože už nevyhovujeme dnešnímu kultu mládí, je nám to fuk, protože víme své. Jedeme si dál na plný plyn, a kdybyste viděli, jak to na našich večírcích umíme roztočit, možná byste se divili. Jsme ženské plné života a umíme si ho s nadhledem svých životních zkušeností parádně vychutnávat. Přesvědčte se o tom na našem webu www.nezoufalky.cz.“
Nezoufalky, jejichž kluby se začínají zakládat po celé republice, momentálně pracují na nové, multimediální podobě svého webu, chystají společné víkendové pobyty, a mnohá další překvapení. Zalíbila se jim soutěž EUROBABIČKA, do které se s chutí zapojí. „Doba padesátileté ošátkované Babičky od Boženy Němcové je nenávratně pryč, dnes mají některé ženy v padesáti teprve vlastní malé děti. Ale já spíš fandím padesátnicím, které jsou akčními babičkami, i když na to díky mladistvému elánu ani nevypadají. A právě takové by se měly zúčastnit soutěže Eurobabička,“ tvrdí Eva a lituje, že ona sama se ještě přihlásit nemůže, protože na vnouče teprve čeká. Ale mezi nezoufalkami se jistě najde dostatek adeptek, které seberou dost odvahy a vydají se na konkursy. A i když nevyhrají, užijí si to. Protože tahle soutěž je bezesporu především skvělá zábava.

  1. Květoslava Pokorná napsal:

    Dovolila jsem si na tento článek odpovědět přes Eurobabičku, protože se na záhadném webu Nezoufalek nedá v diskuzi komunikovat.

    Jsou české babičky ohrožený druh?

    http://www.nezoufalky.cz/cz/co-nas-potkalo/jsou-ceske-babicky-ohrozeny-druh.html

    Dost mě tento článek rozhořčil. Jak můžete srovnávat dnešní babičky s dobou dřívější. Děti jsou také jiné. Většinu času tráví u počítače a nevíte jestli by dnes vůbec o takovou babičku stály. Vždyť babička s řidičákem a s moderními názory není přece k zahození.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *