Blancheporte je dlouhodobým…

partnerem soutěže MISSIS EURO babička České republiky.

 

Zásilkový obchodní dům Blancheporte má na českém trhu již dlouholetou tradici. Tato tradice se datuje od roku 1967, kdy vznikl zásilkový obchod MAGNET Pardubice.
http://www.blancheporte.cz/

 

.

Od roku 1994 je naše historie spjata se zásilkovým obchodem ve Francii. CEMOD – CZ s.r.o., obchodující pod značkou Blancheporte, je dceřinou společností Groupe 3SI, leaderem v e-commerce a službách v e-commerce. Groupe 3SI je dceřinou společností německé groupe Otto. Díky jejím společnostem v e-commerce čítá 20 miliónů unikátních návštěvníků na svých webových stránkách za měsíc v Evropě.

Dnes patříme mezi nejvýznamnější zásilkové obchody v České republice s více než 350 tisíci stálých zákazníků. Několikrát ročně přichází do jejich schránky katalog s pestrým výběrem širokého sortimentu zboží se sezónními výběry a výprodejovými slevami a rovněž celá řada dalších akcí. Také se orientujeme na oblast e-commerce a provozujeme e-shop s francouzskou módou, kde nabízíme rozšířenou nabídku produktů za nízké ceny.

O spokojenost našich zákazníků se stará téměř 200 zaměstnanců pracujících v sídle společnosti v Pardubicích – Černé za Bory. Naše společnost poskytuje svým zákazníkům všechny výhody moderního zásilkového obchodu.

 

 

Viagra je velmi účinný lék na podporu erekce. Klasické problémy s potencí a erekcí, lze řešit léky na erekci z lékáren bez receptu. Objednávkou z Expresní Lékárna ušetříte až 30% oproti nákupu v kamenné lékárně.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *