Setkání, jak šel čas…

Sešly se dámy, babičky v nejlepších letech, které si dokáží poradit v každé situaci. Kdyby na to náhodou nestačily, svým šarmem vždy dokáží okouzlit někoho, kdo jim pomůže. Díky jejich nápaditosti, neutuchajícímu elánu a mladistvému přístupu k životu, vznikla úžasná díla a to bylo hlavním tématem připomenout si jejich soutěžní klání tak, jak šel čas. Ve videích, časopisech, fotkách.
 
Báječná atmosféra provázela naše setkání Eurobabiček a MISS babiček po 20 letech, které se konalo v milých prostorech hotelu SEDLÁCKÝ  DVŮR v Jiřících u Humpolce.
 
Toto setkání mi přineslo mnoho. Poznání,  že dobré mezilidské vztahy ještě existují, že tyto dámy dokázaly i přes svůj zdravotní hendikep   přijet mnoho kilometrů, aby se jako za starých časů pobavily, od srdce se zasmály a  přátelsky se objaly.
 
Velké díky všem zúčastněným i jejich doprovodu, kteří byli rovněž úžasní a přispěli k dobré náladě.
Nechybělo ani dobré jídlo, koupání v bazénu a za to vše ještě jednou hotelu Sedlácký Dvůr děkujeme.
 
A co bych chtěla dodat na závěr? Abychom se opět za rok všichni sešli a ještě lépe využili čas, který nám všem neúprosně utíká.
Protože můžeme mít tisíce přání, tužeb a snů, ale jen štěstí, zdraví, láska a přátelství dává smysl našim dnům.
 
 
Vlaďka Tauchmanová

 

  1. Prosba napsal:

    Bylo to radostné a zábavné setkáni po 20 letech ,ale bohužel, život strašně rychle ubíhá a byla bych ráda kdyby se setkání uskutečnilo za rok nebo dva. Uvažujte o tom.

    B. Ševčíková

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *