Pozdrav z Francie

Finále už je dva měsíce za námi, pěkné chvíle už jsou jen ve vzpomínkách. Bylo mi dobře mezi partou babiček a celým organizačním štábem, který se o nás staral s manželi Tauchmanovými. Při cvičení, focení,natáčení, předvádění jsme si to užívaly a pak byly rozechvělé při finálovém vystupování. Byl to, ale zážitek, který nepatří k všedním dnům.Věděli jsme, že někdo vyhrát musí, byla to soutěž. Na porotě bylo to těžké rozhodnutí – vybrali tu nejlepší! Kdybychom měli vybírat mezi sebou, asi bychom to nedokázaly – byly jsme parta pro dobrou věc!
Po společném večeru jsme se rozjely domů, do všech koutů Čech i Moravy.
Eurobabička 2010 je za námi, ale není to pravda. Pořád se mi vrací vzpomínky, když se dostanu k počítači, otvírám oblíbené stránky www.eurobaicka.cz a těším se ze všeho nového. Čtenářkou stránek už zůstanu a budu fandit dalším odvážným babičkám – přihlaste se !!!
Já nelituji.
Načesaná, nalíčená a v krásných šatech jsem se cítila dobře, méně jistá jsem už byla při tanci a na pódiu. Na lyžích,s přilbou na hlavě jsem jistější…
Na krásných sjezdovkách Tignes a Val d´Isere vzpomínala na Eurobabičku 2010 babička sympatie

Božena Dosoudilová

P.S. Sportovní aktivitu vystřídalo pečení a k velikonocům posílám všem ještě pár perníkových pozdravů!!

  1. Eliška Lantová napsal:

    Zdravím Boženku a její umělecká perníková dílka – překrásné !!!!!!!!! Hlavně předávejte svůj um vnučkám, ať se toto krásné umění zachová. To je škoda jíst !
    Zdraví Eliška ze Šumperka

  2. Vlasta Dosoudilová napsal:

    Babičko Bojko, maminko moje, ty tvoje perníčky jsou opravdu nádherné. Nikdy je nepřestanu obdivovat. Kéž bych je uměla malovat jako ty.
    Zdraví “čus” tvoje dcera

    ps: svůj um lyžovat jsi mi předala, děkuji pěkně.

  3. Tereza Kornošová napsal:

    Obdivujem Vás, babička – športovkyňa – za Vašu odvahu vystúpiť do takých vysokých hôr ! Aj za odvahu ísť do súťaže, mňa to čaká tento rok, ako jedinú reprezentantku zo Slovenska.
    So srdečným pozdravom, Terézia Kornošová-Szabová.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *