Důstojnická beseda přivítá letošní finalistky…

2.listopadu ( sobota ) v Důstojnické besedě Josefov od 19 – 21 hodin proběhne zábavná soutěžní akce, Dáma roku České republiky 2019. Do finále se probojovalo 6 dam, které budou ve třech disciplínách soutěžit o titul. O hudební doprovad se postará  Veselá trojka Pavla Kršky.

Večerem provází J.A. Náhlovský





Bude průběžně doplňováno.

Na tuto akci přijalo pozvání 6 pánů v historických vojenských uniformách. Soutěžící budou doprovázet  při módní přehlídce.

Důstojnická beseda je nejvíce reprezentativním prostorem Josefova, která se nalézá v bývalém pevnostním objektu a byla slavnostně otevřena v roce 1900.

Nádherný sál ve stylu secese s působivou štukovou výzdobou byl propojen s původním vojenským kasinem a odehrávaly se v něm vrcholné společenské události – vojenské bály a zábavy, divadla a koncerty.

Důstojnická beseda žije i nyní bohatým společenským a kulturním životem. Konají se tu oblíbené plesy a taneční zábavy, pořádají se divadelní představení, setkání rodáků a přátel města Josefova ad.

Kapacita prostor Důstojnická beseda

  • Sál – kapacita 224 míst,
  • Balkon – kapacita 48 míst,
  • Malý sál – kapacita 60 míst – vše s možností stolové úpravy,
  • Nekuřácký salónek,
  • Jeviště
  1. Pavlík napsal:

    Včera jsem se díval na soutěž finále Česká MISS.
    Být hezká v devatenácti není žádné velké umění. I ty jejich naučené řeči o záchraně světa jsou jen teoretické bláboly. Teprve čas a skutky ukáží, co je kdo za člověka. Myslím si, že teprve žena, která vychová dobře svoje děti, zvládne zaměstnání i domácnost, dokáže se postarat třeba o své staré rodiče a přes všechny ty starosti ji stále baví život, tak ta si zaslouží obdiv a poctu. Tahle kůzlata, co dosud živili rodiče na škole nejsou zatím nic. Proto vám zralé dámy zde vzdávám obdiv a poctu.

  2. Ilonka napsal:

    Dekuji p. Pavlikovi i za spolusoutezici damy. Ma 100% pravdu co napsal. Ilonka

  3. Kobera napsal:

    Přesně napsáno, fandím Dámě roku.

  4. Vlasta napsal:

    Pan Pavlík má neskutečnou pravdu a mluví mně ze srdce.Jsme dámy “zralého věku”,
    v životě jsme si prožily chvíle radosti i smutku,přesto jsme nerezignovaly a
    jsme duchem stále mladé.Obdivuji optimistickou energii manželů Tauchmanových a těším se na setkáni s nimi při finálovém večeru.
    Držím palce všem soutěžícím. Vlasta.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *