Už poslední soutěž…

Poslední soutěž v tomto roce 2021.

Dárek za výhru

Dnes jsem dostala dáreček od EB Vlaďky a Vláďi za fotku na téma Vánoce. Moc si toho vážím, radost mi udělal v této adventní době. Nevydržela jsem to do vánoc a otevřela jsem ho. Tak posílám foto a moc děkuji. Táta, který mě v té době fotil, by se radoval. Díky moc. Přeji krásný adventní čas všem. Eliška Lantová
Před časem byla spuštěna soutěž o Vánoční fotografie, ze kterých vyzařuje atmosféra Vánoc. Protože jsme museli urychleně řešit  zkolabování webu, tak jsme prodloužili termín uzávěrky. Nakonec vše dobře dopadlo, díky našemu grafikovi, který vynaložil veškeré úsilí, aby nejenom zachránil historii webu Eurobabička, ale zhotovil web nový, přehledný, což se mu podařilo. A za to mu patří velký dík.
Nakonec jsme mohli provést uzávěrku v terminu.
Byla vyhlášena Vítězka, kterou se stala paní Eliška Lantová z Václavova, ke které již putuje dárek pod stromeček za vítěznou fotografii.
Při pohledu na její fotografii se vám bezesporu vybaví doba dětství, nefalšovaná dětská radost z právě zapálené prskavky. Jistě ucítíte ve vzpomínkách její dým, který již odnesl čas.
  1. Poděkování napsal:

    . Moc děkuji, je to pro mne krásný dárek k vánocům. Tuto fotografii pořídil můj táta, když mi bylo šest let. Posílám mu pozdrav do nebe – díky táto, že jsi zanechal tak krásné vzpomínky, které jsou nezapomenutelné.
    S EB máme stále radost v srdci a pohodu v duši. Díky Vlaďko a Vláďo.
    Všem přeji pohodu adventní, vánoční a v novém roce zdraví jako z ocele, ať se nám žije vesele. Eliška L.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *