Významné jubileum

Vážení přátelé a příznivci Eurobabičky,

je to až neuvěřitelné, ale dvě skvělé duše této soutěže a vůbec celého společenství kolem oslaví v nejbližších dnech jubileum, které snad ani není možné. Tedy alespoň při pohledu na ně, na jejich vitalitu a aktivity, díky kterým se můžete už 16 let těšit ze soutěží a dalších akcí Eurobabičky. Ano, je to tak. Manželé Vladimír a Vladimíra Tauchmanovi oslaví Zlatou svatbu.

Takže si dovoluji jménem svým, jménem celé redakce a spolku a také všech účastnic a účastníků soutěží a vlastně všech, kteří jsou příznivci této soutěže popřát jim do dalšího společného života hlavně hodné zdraví, štěstí, lásky a také úspěchů ve všem, co dělají. A ať je to třeba dalších padesát let (to se to rozdává, když to nejde z našeho ;-).

Na závěr si dovolím přidat parafrázi výroku George Bernarda Shawa: „Manželství, to je pět týdnů zbožňování, pět let hádek, a padesát let tolerance.“

Ať žijí!

Daniel Jaroš (technický správce webu)

 

Do komentářů můžete přidat své vlastní gratulace, věřím, že jich bude opravdu hodně.

  1. Gratulace k Zlaté svatbě napsal:

    Vladi a Vláďo,
    vůbec bych to do Vás neřekla, že už slavíte zlatou svatbu. Jste stále tak mladí, duchem i tělem a stále Vám to spolu moc sluší.
    Souhlasím s parafrází. G. B. SHAWA, kterou uvádí pan Jaroš. Vy jste toho zářným příkladem. Přeji Vám do dalších let hodně krásných, spolu strávených dnů ve zdraví a pohodě. Eliška Lantová

  2. Gratulace napsal:

    Gratulujeme a přejeme hodně zdraví, spokojenosti a stále hodně nápadů.

    Buškovi

  3. Zlatá svatba napsal:

    Drazí manželé Vlaďko a Vláďo,
    k tomuto neuvěřitelnému jubileu vám ze srdce přeji mnoho dalších let společného láskyplného života. Ať se daří!
    Eva Matoušková

  4. gratulace napsal:

    Vlaďko a Vláďo,
    jste příkladem pro všechny, že v životě je potřeba hrozně moc lásky, vzájemné úcty a moře tolerance – a pak už je to jen krůček k tomu, aby jste oslavili „teprve“ zlatou svatbu.
    Do dalších let kopec zdraví, pohody, stejně hravého ducha a prima lidi kolem sebe – a potom bude už jen svatba smaragdová, diamantová, kamenná a……….
    Z celého srdce gratuluje
    Alena Plšková

  5. Zlatá svatba napsal:

    Velká gratulace ❤️ přejeme hodně štěstí, zdraví, lásky a tvůrčích nápadů. Ať Vám stále svítí sluníčko a prší štěstí ❤️❤️ Květa s rodinou

  6. Zlatá svatba napsal:

    Milí oslavenci,

    moc a moc Vám gratuluji k Vašemu dvojitému jubileu. Jste oba úžasní lidé a do budoucna Vám přeji vše jen to nej, hlavně moc zdraví, štěstí a spokojenosti.

    Mějte se rádi!!!

    To Vám přeje Vaše kamarádka Eva Přívratská

  7. Gratulace napsal:

    Vlaďko a Vláďo,
    kdo by to byl řekl, že jste spolu už 50 let . Přeji vám z celého srdce hodně radosti, hodně zdraví a ještě spoustu let vzájemného porozumění, pohody a lásky.

    Užijte si oslavu!

    Renata z Brna

  8. gratuluji napsal:

    Gratuluji, gratuluji, gratuluji.
    Hodně štěstí zdraví a lásky do dalších let.
    Zdena

  9. gratuluji napsal:

    Dosažení tohoto milníku v manželství je něco, na co mohou být lidé opravdu velmi hrdí. Zvláště v dnešní moderní době, kdy velká část manželství končí rozvodem.
    Čím víc manželství se rozpadá, tím víc je důležité oslavovat ta, která tato dlouhá léta vydržela. A proto přicházím vám popřát do dalšího společného života hlavně hodné zdraví, štěstí a lásky.

    Libuše

  10. gratulace napsal:

    Milí oslavenci, gratuluji vám k tomuto úžasnému výročí a přeji jen vše krásné, pevné zdraví, štěstí, lásku, radost, klid, ať jste vždy a všude fit, pohoda vám neschází a denně humor provází. Ať se vám daří i nadále, ze srdce přeje Iva Syrovátková.

  11. Zlatá svatba napsal:

    VLADENKO, TO JE KRASNE, BLAHOPREJI, JSTE UZASNI A PREJI AT VAM TO VYDRZI DO 100.
    OBJIMAM, SRDECNE ZDRAVIM A OSLAVUJTE KAZDY PRISTI DEN.
    MAM VAS RADA.
    NADKA

  12. Zlatá svatba napsal:

    Srdečně blahopřejeme k Vaší zlaté svatbě.
    Přejeme hodně štěstí
    a ještě mnoho dalších
    krásných let
    na společné cestě
    životem.

    Petr a Ludmila

  13. Zlatá svatba napsal:

    Vážení Vlaďko a Vladimíre Tauchmanovi,

    Blahopřeji vám oběma k významnému výročí a jsem moc rád, že jsem vás poznal a měl tu čest s vámi tolik let spolupracovat.

    Přeji vám pevné zdraví, vše nejlepší do dalších let společného života a doufám, že naše spolupráce bude ještě mnoho let pokračovat.

    S pozdravem

    Ing. Leoš Koupý

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *